Blondýna na cestách aneb Jak jsem byla s íčkem na výletě
FOTO: Anna Rašková

Blondýna na cestách aneb Jak jsem byla s íčkem na výletě

20. 5. 2025

My blondýny často zažíváme dobrodružství, aniž bychom o ně usilovaly. I taková na první pohled jednoduchá a snadná doprava na sraz  se může stát komplikovanou.

cestování čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(4.9 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Matoušek
Tak příště je třeba se řídit heslem "Dvakrát měř a jednou řež". Jinak OK.
Dušan Brabec
A mně se v hluboké minulosti, když jsem byl ještě o dost mladší, stalo, že mně ulétlo letadlo. Jednou v Londýně (byla to moje první služební cesta na západ po revoluci) a podruhé z Turecka (tam jsem zase ztratil pas a protokol z policejní stanice v Instanbulu nestačil) - obojí bylo velké dobrodružství, ale v momentě, kdy se mně to stalo, by se ve mně několik hodin krve nedořezal...
Zuzana Pivcová
Mé cestování, dokonce do Německa, se také neobešlo bez problémů. Jednou jsem se sekla o den, a to byla služební cesta s ubytováním v hotelu a přednáška na konferenci. Nebyla to legrace. :-D
Marie Měchurová
Já bych mohla vyprávět. Hlavně, že to dobře dopadlo, a že se Ti mezi námi líbilo.
Zdenka Soukupová
Zuzano, chybička se vloudila... to se občas stává. A já jsem se s chutí zasmála (sorry...) ☼
Marie Seitlová
Zuzko pobavila jsi mě i ostatní, ale dorazila jsi a bylo fajn.
Anna Potůčková
Barvou vlasů tohle jistě nebude. Řekla bych že to bude spíše věkem, nepozorností a neověřením si daných informací. Ale setkání se všemi bylo bezchybné a velmi přátelské.
Alena Velková
Já si data a časy pletu taky, ale většinou spíš někam dorazím dřív...o hofinu, o den i o měsíc :-))
Marie Ženatová
Díky za milé zážitky*
Libuše Křapová
Zuzko, jo, holt bych mohla také vyprávět :-) Já kvůli své jízdence volala synovi do Prahy, protože jsem se tentokrát nemohla s Idos domluvit. A data? No prostě... Hlásím se také k hodnocení Šárky B. , i když nejsem blondýna. Jsem jen "mírně" roztržitá :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden

Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...