Blondýna na cestách aneb Jak jsem byla s íčkem na výletě
FOTO: Anna Rašková

Blondýna na cestách aneb Jak jsem byla s íčkem na výletě

20. 5. 2025

My blondýny často zažíváme dobrodružství, aniž bychom o ně usilovaly. I taková na první pohled jednoduchá a snadná doprava na sraz  se může stát komplikovanou.

cestování čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(4.9 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Zuzko, také jsem měla kiksy při mém cestování, ale trocha adrenalinu nezaškodí. Uvidíme, co nás čeká příště.
Jana Šenbergerová
Občas si asi každý zkomplikuje cestování. Mně se jednou povedlo při delší přestávce vystoupit z dálkového autobusu, abych si srovnala kosti. Prošla jsem se po okolí a sledovala čas odjezdu. Při nástupu mě trochu překvapilo, že se vystřídali řidiči, ale proč by nemohli, že. Postupuji ke svému místu, kde jsem nechala tašku a dost mě rozladilo, že si tam někdo sedl, i když bylo místo jinde. V tu chvíli mi to došlo. Jsem v jiném autobusu! Ten se chystal odjet. Vystřelila jsem ve chvíli, kdy ten můj už odjížděl. Neujel mi jen proto, že musel počkat při výjezdu ze stanoviště, než mohl vyjet na hlavní silnici a všiml si, jak se ho zoufale snažím dohnat.
František Matoušek
Tak příště je třeba se řídit heslem "Dvakrát měř a jednou řež". Jinak OK.
Dušan Brabec
A mně se v hluboké minulosti, když jsem byl ještě o dost mladší, stalo, že mně ulétlo letadlo. Jednou v Londýně (byla to moje první služební cesta na západ po revoluci) a podruhé z Turecka (tam jsem zase ztratil pas a protokol z policejní stanice v Instanbulu nestačil) - obojí bylo velké dobrodružství, ale v momentě, kdy se mně to stalo, by se ve mně několik hodin krve nedořezal...
Zuzana Pivcová
Mé cestování, dokonce do Německa, se také neobešlo bez problémů. Jednou jsem se sekla o den, a to byla služební cesta s ubytováním v hotelu a přednáška na konferenci. Nebyla to legrace. :-D
Marie Měchurová
Já bych mohla vyprávět. Hlavně, že to dobře dopadlo, a že se Ti mezi námi líbilo.
Zdenka Soukupová
Zuzano, chybička se vloudila... to se občas stává. A já jsem se s chutí zasmála (sorry...) ☼
Marie Seitlová
Zuzko pobavila jsi mě i ostatní, ale dorazila jsi a bylo fajn.
Anna Potůčková
Barvou vlasů tohle jistě nebude. Řekla bych že to bude spíše věkem, nepozorností a neověřením si daných informací. Ale setkání se všemi bylo bezchybné a velmi přátelské.
Alena Velková
Já si data a časy pletu taky, ale většinou spíš někam dorazím dřív...o hofinu, o den i o měsíc :-))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden

Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...