Tenisky a sukně. To není jen móda pro mladé. Naopak, sluší i starším dámám
Ilustrační foto: pexels a ingimage

Tenisky a sukně. To není jen móda pro mladé. Naopak, sluší i starším dámám

26. 5. 2025

Hlavně pohodlně. To je kritérium, kterým se řídí mnoho žen vyššího věku při výběru bot. Doba lodiček s vysokánskými podpatky se v životě většiny dam dříve či později stane historií. Jenže najít pohodlné boty, které jsou zároveň vkusné a pěkné, není snadné.

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.8 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marta Hrozková
No nevím, asi bych v tom nešla ani k popelnicím. Mám ráda pohodlnou módu, ale své k svému. K šatům zásadně klasickou botu (sandály, lodičky), tenisky ano, ale ke kalhotám.
Jitka Hašková
Tenisky jsou pěkný nesmysl. Zapařují se v tom nohy. Mám raději sandály nebo kožené boty.
Miloslava Richterová
Tenisky určitě šik i pro nás, ale ke sportovnímu stylu oblečení, perfektně se v nich pospíchá na autobus :-)
Jana Šenbergerová
Pro mě je to stejná kombinace jako krajkové šaty a bagančata. Myslím, že se tomu říká pěst na oko. Takhle bych měla problém vyběhnout se smetím. Na druhou stranu je mi jasné, že spousta žen by nikdy nevyrazila ven tak, jako já. Je skvělé, že můžeme každý nosit, co nám vyhovuje. Mám i tenisky, ale to, co se nosí teď, jsou pro mě "hamatná" kopyta.
Soňa Prachfeldová
Prima, nosím tenisky často a ráda.
Věra Ježková
Zvykám si. Tady se mi nelíbí nahoře č. 2, dole č. 1 a 2 (i kvůli šatům). Při velikosti své nohy 43 ale tenisky nosím jedině ke kalhotám.
Mirek Hahn
Neformální, živé, zajímavé... prostě šik !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden

Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.