Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Romana Kajzlerova
29.5.2025 12:31
Do 60 mi zbývá sice ještě necelý měsíc, ale přiznám se, že tenisky nebo botasky k šatům si prostě vzít neumím, ani když jsou čistě bílé a pěkné. Pokud mám pochůzky po městě, tak to jimi sice občas řeším, ale výhradně s kalhotami... Častěji si k nim ale vezmu klasické pohodlné mokasíny. Taková ta sportovní elegance.
Zuzana Pivcová
27.5.2025 19:06
Najít vhodné boty pro mě není otázkou módy, ale fyzické snesitelnosti, protože se svými halluxy jen tak v něčem déle nevydržím.
Helena Přibilová
27.5.2025 17:38
Kombinaci tenisek se sukní jsem zatím nevyzkoušela. Zato mne zaujaly háčkované šaty na druhé z úvodních fotografií.
Radmila Coufalová
27.5.2025 10:36
Nic ve zlém p.Koníčková, ale docela by mě zajímala Vaše vizáž. Dámy na fotkách vypadají skvěle přestože si nehrají na mladice. Říká se tomu mladistvý zevnějšek.
Iveta Tomčíková
26.5.2025 16:56
Ty tři modelky jsou super!
Takhle po 60ce vypadat, klidně si vezmu na nohy nejenom tenisky! :-)
Dagmar Vargová
26.5.2025 12:31
Uf, zase jsem rolovala po pravé straně a ty nešťastné hvězdy "naběhly" samy :-(. Vždy zapomenu, že když jsem přihlášená, musím rolovat po levé straně... takže hodnotím*****. No na tom snad tak nesejde... pokud jde o obuv, nosím výhradně sportovní boty - kvalitní tenisky (třeba i na klínku). A dají se kombinovat i s pohodlnými šaty. Dámám na fotkách to většinou sluší :-).
Romana Koníčková
26.5.2025 12:24
Z dálky lyceum, zblízka muzeum... :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
26.5.2025 10:42
Vrátila jsem se z lázní a všimla jsem si, že tenisky jsou tam velmi oblíbené. Sama jsem nosila bílé zn,Reiker a to jak k šatům, tak ke kalhotám. Ve Fr.Lázních byla většina klientek ze sousedního Bavorska a nosila podobné oblečení. Ve Spa Pawlik se musí při večeři dodržovat dress code,
Daniela Řeřichová
26.5.2025 10:30
Modely jsou hezké. Šaty nosím ráda, na společenské akce s lodičkami, neformálně s balerinkami i teniskami - už dávno toto označení nepatří pouze sportovní obuvi, ale jsou i elegantní odlehčené a jemně barevné módní kolekce vhodné právě třeba k sukním.
Marta Hrozková
26.5.2025 10:19
No nevím, asi bych v tom nešla ani k popelnicím. Mám ráda pohodlnou módu, ale své k svému. K šatům zásadně klasickou botu (sandály, lodičky), tenisky ano, ale ke kalhotám.
Načíst starší příspěvky