Tetování
Ilustrační foto: Freepik

Tetování

28. 5. 2025

Tyhle prázdniny si užiju. Tyhle prázdniny budou jiný. V květnu mi bylo šestnáct, a to je nejvyšší čas něco zásadního prožít.

láska Můj příběh vzpomínky
Hodnocení:
(4.9 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Vargová
Hezké čtení. Ten zatracenej čas letí jako splašený. Kdepak naše letní lásky jsou?
Zdenka Jírová
Jako ze života. Moc pěkné.
Eva Mužíková
Moc mne Váš příběh potěšil, tak jako vždy. Jen ty staré babky........ ale co, to je život.
Alena Velková
Zuzko, povídka má skvělý rytmus. Hezky se to četlo.
Zuzana Pivcová
Jsem další, která neměla v mládí patřičné ženské tvary, poté, co se mi kluci venku různě pošklebovali, byla jsem přesvědčena, že mě nikdo nebude chtít. Uklidnil mě až výrok někoho z básníků, že dívčí ňadra by se měla vejít do dlaně. A určitě tím nemyslel nějakou uhlířskou lopatu. Díky za hezké vyprávění.
Vlastimila Kosorínová
Krásně napsaný.
Vlastimila Kosorínová
Krásně napsaný.
Věra Lišková
Máte můj obdiv, jak jste přesně popsala myšlení i život šestnáctiletých.
Ingrid Hřebíčková
Hezky se to čte. Děkuji za pěkný článek.
Daniela Lender Chaloupková
To je tak krásné a dojemné ... Musím souhlasit se všemi, co se již vyjádřili .. včetně motýlků v břiše ;-) Kdo ví, jak by příběh dopadl ... Moc děkuji :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden

Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.