Ještě jednou sever
Všechny fotografie: Mirek Hahn

Ještě jednou sever

27. 5. 2025

Podivný magnetismus, už jsem zase na severu. Tentokrát jsem zvolil za výchozí lokalitu Kunratice u Cvikova. Kompromis mezi civilizací a klidem. Je tu obchod, hospoda a kantýna, a kostel… Víc netřeba.

cestování fotografování města a obce
Autor: Mirek Hahn
Hodnocení:
(5.1 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Moc hezké, na jedné straně péče o přírodu, na druhé její ničení, na jedné záchrana zvířat, na druhé jejich hubení, jak si nás jednou Vesmír podle toho rozdělí, vlevo nebo vpravo?
Mirek Hahn
Děkuji všem za hezké příspěvky :-)
Libuše Heulerová
Mirku, bez článek i fotky ....dovedeš pobavit a zasmála jsem se...dík!!!
Dana Puchalská
Mirku,co napsat a neopisovat??? Prostě super a super . Děkuju. Fotky jsou úžasné. :-)
Marie Měchurová
Také se mi moc líbí úvodní tajemná fotka. My jsme v tomto kraji nedávno byli. Už nevím, odkud jsme přišli k jedné rozhledně, že které jsme viděli hrad Sloup, který jsme si potom prošli. Moc hezký kraj.
Alena Tollarová
Cvikov měl (a nejspíš stále má) tak čistý vzduch, že tam tehdy 4letý věčně nemocný synek byl vyslán do ozdravovny. Od té doby až dosud nejí bramborovou kaši, ale to je jiná kapitola. Kraj je to takový zádumčivý a omotá si jednoho kolem prstu než řekneš švec. Znám dost dobře skleněnou zahradu i pohled shora na hrad Sloup od rozhledny. V pivovaru jsme zjara obědvali s mužem při narozeninovém výletě. Ale na toulky není při takovém výjezdu čas a je to škoda. Nad fotkami hřbitova aut vzdychám ...
Naděžda Špásová
Hezké fotky, do téhle části naší malé země taky občas zavítáme, je to tam moc hezké. Mám tam nedaleko kamarádku. :-)
Irena Mertová
Další super fotoreportáž. :-)
Šárka Bayerová
Mirku, úvodní fotka je nádherná...
Daniela Řeřichová
Působivá poetická fotoreportáž. Tam bych se ráda vydala. Třeba se tady na íčku najde spřízněná duše.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden

Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.