Ilustrační foto: Freepik
Jak ubohá migrantka bojovala s naší mateřštinou
2. 6. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Pražák
4.6.2025 07:10
Zdenka Jírová: Ano, dopadl bych možná stejně. Ale můžu Vás ujistit, že se té paní nikdo neposmíval.
Zdenka Jírová
4.6.2025 00:32
Tak si přestavuji sebe v ulicích ˇčínského města a mám stejnou problematiku. Moc k smíchu to není.
Alena Velková
2.6.2025 20:03
Někdy se v dopravních prostředcích člověk pobaví. Moje zážitky jsem kdysi napsala v článku "Nerudní řidiči autobusů" :-)
Zuzana Pivcová
2.6.2025 16:53
Vím, jak jsem před lety vlezla v Londýně do double-deckeru do horního patra a najednou jsem měla vystoupit a letěla jsem ze schůdků skoro po nose. Průvodčí mě podržel a říkal opakovaně: Don´t panic, abych nezmatkovala s vystupováním, že počkají. Byla jsem ráda, že mi pomohl. Tady na jihu jsou místní řidiči srdeční a ochotní, nestěžuji si. Vůbec není problém být seniorka.
Daniela Lender Chaloupková
2.6.2025 14:43
Krásně napsané. Klobouk dolů před slušným řidičem. Bohužel, znám spíš takové, kteří by se s paní vůbec nebavili a rovnou ji "vyprovodili" ven ... :-(
Vladislava Dejmková
2.6.2025 14:22
Ještě ze to dobře dopadlo. Ne každý je schopen znát všechna pravidla pro cestování. Já také tápu v místech, kde to neznám, a to umím česky docela dobŕe.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 24. týden
Ve vědomostním kvízu tohoto týdne ukážeme některé méně známé památky a zajímavosti české přírody.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Umíte hrát na nějaký hudební nástroj? A hrajete na něj ještě?
Ano, umím hrát na několik hudebních nástrojů