Zemřel fejetonista Tomáš Polák
Tomáš Polák na dovolené. FOTO: poskytnuto z archivu Marcely Alföldi Šperkerové

Zemřel fejetonista Tomáš Polák

1. 6. 2025

Na tomto místě naši čtenáři každou neděli nacházeli fejetony Tomáše Poláka. Vtipné příběhy doprovázené originálními kresbami po více než čtyřech letech na portále i60 končí. Jejich autor, Tomáš Polák, náhle zemřel. Bylo mu 75 let.

Fejetony Tomáše Poláka
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.1 b. / 42 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eliška Murasová
Je mi moc líto odchodu pana Poláka, každou neděl jsem se těšila na jeho humorné povídání. Tak snad pokračuje tam nahoře ... Úpímnou soustrast rodině.
Zdenka Soukupová
Moc smutná zpráva.... Upřímnou soustrast rodině.
Dana Puchalská
Mám pocit,že odchodů lidí kteří uměli pobavit přibývá...
Marie Bartošová
To je mi líto. Ano, musíme tam všichni, ale nemusí to být brzo...
Martina Růžičková
Smutná zpráva...
Alena Velková
To je opravdu smutná zpráva.
Danka Rotyková
Nějak to nemohu vstřebat, ač jsem se s panem Polákem neznala osobně, jeho odchod z tohoto světa mne zaskočil. A je to jen jeho zásluha, jeho fejetony jsou úžasné. Doufám, že je tam nahoře spokojený.
Zdeněk Hart
Je neděle 16,30. Ještě si přečtu fejeton a odepíšu: „Pane Poláku, jako vždy skvělí!!!“ Né, to není možné! Pan Raška píše… ani to nemohu vyslovit. Tentokrát to není fejeton, ale strašně smutná zpráva. Děkuji Vám, pane Poláku, Vaše fejetony si budu číst dál každou neděli, jsou opravdu skvělí!!! Díky.
Iveta Tomčíková
Fejetony Tomáše Poláka se četly moc hezky. Plně souhlasím s poslední větou pana redaktora v tomto článku.
Věra Lišková
Hodně smutná zpráva, upřímnou soustrast rodině.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.