Zemřel fejetonista Tomáš Polák
Tomáš Polák na dovolené. FOTO: poskytnuto z archivu Marcely Alföldi Šperkerové

Zemřel fejetonista Tomáš Polák

1. 6. 2025

Na tomto místě naši čtenáři každou neděli nacházeli fejetony Tomáše Poláka. Vtipné příběhy doprovázené originálními kresbami po více než čtyřech letech na portále i60 končí. Jejich autor, Tomáš Polák, náhle zemřel. Bylo mu 75 let.

Fejetony Tomáše Poláka
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.1 b. / 44 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Danuše Onderková
Velice smutná zpráva pro nedělní den, ale ... každého dobrého člověka je škoda... Upřímnou soustrast rodině... Honzo, možná by bylo dobré občas některý jeho "článek" připomenout...
Alena Tollarová
Ach ne, místo nedělního fejetonu ke snídaňovému kafíčku tahle smutná zpráva? :( Zvykla jsem si velice snadno a ráda na nedělní počtení z pera Tomáše Poláka. Upřímnou soustrast jeho rodině. R.I.P.
Daniela Řeřichová
To je hodně smutná zpráva právě v neděli, kdy jsem se vždy těšila na fejeton pana Tomáše Poláka, psaný mistrně, s grácií, vtipem a nadhledem. S poděkováním mávám nahoru. R.I.P.
Anna Potůčková
Mrzí mě to, jeho fejetony tu budou chybět. Smrt si nevybírá. Jeho rodině vyjadřuji tímto upřímnou soustrast.
Olga Škopánová
Je mi to velmi líto, bohužel nikdo neví kdy si ta zubatá na něj vzpomene.
Soňa Prachfeldová
To je mi moc líto. Je tak neskutečné to rychlé odcházení. R.I.P.
Radmila Coufalová
To je mi nesmírně líto, moc ráda jsem si fejetony pana Poláka četla. Odpočívejte v pokoji. Je mi jasné, že si budete ze všeho dělat legraci i tam nahoře.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.