Neplánované setkání s příznivci slovanství
Hvězda Roda. FOTO: Jana Vargová

Neplánované setkání s příznivci slovanství

4. 6. 2025

Stává se mým zvykem strávit jeden týden v červnu v lázních v Bechyni. Město mě okouzlilo řekou, přírodou, mostem, zámkem se zahradou, vyhlídkou z kostelní věže na náměstí, stinnými zákoutími. 

cestování historie města a obce
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(4.8 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Vargová
Lidi, nevyměňujte si zde vlastní názory, prosím. Všichni víme, že kvůli migracím docházelo a dochází k mísení ras, a je pravděpodobné, že ve většině z nás koluje krev i jiných národů. Nicméně spojení Češi a Slované nám nikdo neodpáře. A že se na naše předky zapomíná, je evidentní. Tím, že si slovanství připomeneme, rozhodně nepovažuji za blouznění a už vůbec za ruskou propagandu!!! Lidi, vzpamatujte se!
Olga Škopánová
Paní Richterová právě že jsem si nastudovala a proto tvrdím, že na našem území žily i jiné národy Avaři, Germáni a Keltové. A navíc ono to slovanské blouznění má velice blízko k ruské propagandě, která tvrdí, že všichni Slované by se měli uchýlit pod ochranu velkého ruského bratra.
Miloslava Richterová
Moc hezký článek, děkuji, slovanství mne zajímá. Nevím, proč paní Olgo prudíte, tak si o tom něco nastudujte. Myslím, že dnešní smutný stav Slovanstva naopak stojí za zamyšlení.
Olga Škopánová
Ono neublíží ani plivnutí v 19:49.
Alena Velková
To je už hodně dávno, kdy jsem byla v Bechyni. Tehdy jsme tam jeli do muzea-galerie sochaře Vladimíra Preclíka. Jestlipak tam ještě je?
Rostislav Mraček
Moc hezký příspěvek, kterému neublíží ani plivnutí v 10:36.
Jarmila Komberec Jakubcová
Byla jsem jednou týden v lázních v Bechyni a moc se mi tam líbilo. Velmi malé ale půvabné městečko.
Daniela Řeřichová
Bechyni jsme měli nedaleko chalupy, je to půvabné město s krásnou přírodou. Hezké téma. Také se ráda potkávám s lidmi, kteří mají originální zájmy.
Sylva Wiedel
Bechyni jsem navštívila jednou, a cítila jsem se tam velmi dobře. Ráda bych se tam ještě někdy podívala a podnikla pár výletů po jižních Čechách. Dobrá atmosféra.
František Matoušek
Zajímavé zamyšlení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.