Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Vargová
6.6.2025 05:08
Lidi, nevyměňujte si zde vlastní názory, prosím. Všichni víme, že kvůli migracím docházelo a dochází k mísení ras, a je pravděpodobné, že ve většině z nás koluje krev i jiných národů. Nicméně spojení Češi a Slované nám nikdo neodpáře. A že se na naše předky zapomíná, je evidentní. Tím, že si slovanství připomeneme, rozhodně nepovažuji za blouznění a už vůbec za ruskou propagandu!!! Lidi, vzpamatujte se!
Olga Škopánová
5.6.2025 12:51
Paní Richterová právě že jsem si nastudovala a proto tvrdím, že na našem území žily i jiné národy Avaři, Germáni a Keltové. A navíc ono to slovanské blouznění má velice blízko k ruské propagandě, která tvrdí, že všichni Slované by se měli uchýlit pod ochranu velkého ruského bratra.
Miloslava Richterová
5.6.2025 12:22
Moc hezký článek, děkuji, slovanství mne zajímá. Nevím, proč paní Olgo prudíte, tak si o tom něco nastudujte. Myslím, že dnešní smutný stav Slovanstva naopak stojí za zamyšlení.
Olga Škopánová
5.6.2025 06:50
Ono neublíží ani plivnutí v 19:49.
Alena Velková
4.6.2025 19:59
To je už hodně dávno, kdy jsem byla v Bechyni. Tehdy jsme tam jeli do muzea-galerie sochaře Vladimíra Preclíka. Jestlipak tam ještě je?
Rostislav Mraček
4.6.2025 19:49
Moc hezký příspěvek, kterému neublíží ani plivnutí v 10:36.
Jarmila Komberec Jakubcová
4.6.2025 19:38
Byla jsem jednou týden v lázních v Bechyni a moc se mi tam líbilo. Velmi malé ale půvabné městečko.
Daniela Řeřichová
4.6.2025 16:50
Bechyni jsme měli nedaleko chalupy, je to půvabné město s krásnou přírodou. Hezké téma. Také se ráda potkávám s lidmi, kteří mají originální zájmy.
Sylva Wiedel
4.6.2025 15:44
Bechyni jsem navštívila jednou, a cítila jsem se tam velmi dobře. Ráda bych se tam ještě někdy podívala a podnikla pár výletů po jižních Čechách. Dobrá atmosféra.
František Matoušek
4.6.2025 15:11
Zajímavé zamyšlení.
Načíst starší příspěvky