Kde ty všechny kytky jsou. Část II
Všechny fotografie: Věra Ježková

Kde ty všechny kytky jsou. Část II

4. 6. 2025
kultura výstavy
Hodnocení:
(5.4 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Děkuji za hezké hodnocení druhé části. Ali, já myslím, že ano. Pokud na nich bylo třeba nějaké město … A na některých jsou reklamy nenápadné – například ÚBOK.
Dana Puchalská
Věrko,d ě k u j u ... Mám opět nad čím hloubat... :-) jo textilky u nás byly ,jak to říct.... ? Aha už vím. Nesmírně flexibilní,jak se teď říká,.
Daniela Lender Chaloupková
Opět skvěle popisný článek, nádherné fotografie. Díky :-)
Naděžda Špásová
Věrko, obdivuji tvoje články a fotky, tohle bych asi nedala. Jen tak dál , já raději fotím venku. :-)
Martina Růžičková
Zajímavé pokračování. Netušila jsem, co všechno se na šátky tiskla. Uvědomila jsem si, že moje babička kdysi měla reklamní šátek Československé televize. Nosila ho tak, aby logo bylo schované. Vzor i barvy byly hezké.
Jan Zelenka
Opět úžasně zajímavé. Mně by zajímala i technika tisku na látky, jak to probíhalo. Věrko, zpracování opět perfektní!
Alena Tollarová
Vůbec mě nenapadlo, že bych mohla být sběratelkou reklamních šátků. Na hlavě nebo na krku je asi nikdo nenosil?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.