Tak jsem si myslela...
Všechny fotografie

Tak jsem si myslela...

4. 7. 2025

Když jsem v loňském roce na podzim měla problém se zazimováním balkónových květin, řekla jsem si, že příští rok počet květin omezím. V mé fotogalerii uvidíte, jak jsem své předsevzetí dodržela. Zkrátka člověk míní a jarní nabídka květin kam se podíváš mění...

Nejedná se jen o můj balkon, ale i prostoty před ním. Využila jsem každy prázdný kout a zasadila trvalky. Podařilo se mi vytvořit i záhonek, kde nyní kvete spousta lučnich květinek a motýlí keř. Mám z té květinové kulisy velkou radost nejen já, ale i kolemjdoucí obyvatelky a pečovatelky z našeho DPS. 

Přijměte pozvání do mé fotogalerie, která je i tak trochu o mně.
Zdraví vás velice kvétinářka Bertice

fotografování květiny příroda
Hodnocení:
(5 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Tak jsem si myslela, že jsem sem psala komentář - a nevidím ho tu :( Evo, jsi neúnavná zahradnice a kytičky se Ti za péči a lásku odměňují a dělají radost nejen Tobě, ale i ostatním obyvatelům.
Soňa Prachfeldová
Velice krásné.
Elena Valeriánová
Evo, Ty jsi prostě kouzelnice. Vytvořit takovou krásu, je jasné, že tu lásku ke květinám máš v srdci pěkně zakořeněnou. Doufám, že si Tě ve vašem domě pěkně cení.
Daniela Řeřichová
Evi, vytvořila jsi takový malý ráj na zemi. Tolik radosti v každém kvítku!
Dagmar Vargová
Evi, vše už bylo řečeno (napsáno). Pastva pro oči, pohlazení po duši. Úžasné :-).
Marie Seitlová
Evi, nádhera. Máš krásné prostředí u svého bytečku a to se hned lépe žije. Ráno se probudíš, koukneš a hned je den krásný.
František Matoušek
Evo, Ty jsi měla být zahradnicí na plný úvazek. Nádhera.
Jana Šenbergerová
Evi, máš můj obdiv. Radost pohledět! A hned je krásnější svět ...
Zdenka Jírová
Evičko, vytvořila jsi krásnou zahradu na svém balkóně. Také se o to snažím, jen mám menší prostor.
Alena Vávrová
Evi, Ty jsi rozená zahradnice! I u minulého bydlení jsi vytvořila nádhernou zahradu. Dík, že ses s tou svojí květinovou krásou pochlubila ♥ .

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.