Letní kalhoty mohou být vkusné a pohodlné zároveň
Ilustrační foto: Freepik a ingimage

Letní kalhoty mohou být vkusné a pohodlné zároveň

14. 7. 2025

Ženy se dělí na vyznavačky sukní nebo kalhot a v létě se tento rozdíl projevuje dvojnásobně. Mnohé ani v největších vedrech nenosí rády sukně či šaty a ty ostatní jim říkají: jak se můžeš pařit v kalhotách? Jenže letní kalhoty mohou být pohodlné a elegantní zároveň.

Právě v lehkých kalhotách se dají horké dny přežít skvěle. Je to ideální varianta pro ženy, kterým se nechce z různých důvodů odhalovat nohy. Pod výrazem kalhoty si totiž nemusíme představovat jen džíny nebo kalhoty elegantní, případně nevzhledné z neprodyšných látek.

Existuje spousta letních modelů, které se spíše blíží k sukním než k upnutým kalhotám. A mohou být jak jednobarevné tak pestré, vzorované. Ovšem, i v tomto případě platí, že je třeba dávat pozor, z jakého materiálu jsou. Pokud jsou lněné, určitá zmuchlanost a pokrčenost k nim patří. Ale pokud jde o levné nekvalitní látky, je na nich pak vidět, že jsou prostě pomačkané, tudíž  prostě levné a nekvalitní, jinak se nazvat nedají. Zpravidla se to pozná už v obchodě.

V laciných řetězcích s rychlobrátkovou módou mnohdy visí oblečení, které je pomačkané a nevzhledné, i když ho ještě nikdo neoblékl, takže je jasné, jak bude vypadat po jednom vyprání. A ne, žehlička to fakt nezachrání. I když je vyžehlíme, stačí si je obléknout, posadit se v autě nebo v tramvaji a jsme tam, kde jsme byly.

Proto je dobré při nákupu popřemýšlet. Ale kdo hledá, zpravidla najde a z takových lehkých kalhot se pak můžeme těšit klidně i několik sezón za sebou, protože z módy rozhodně nevycházejí nikdy.

Tady je malá inspirace.

Snímek obrazovky 2025-07-13 v 22.42.10.png

Snímek obrazovky 2025-07-13 v 22.44.01.png

Snímek obrazovky 2025-07-13 v 22.45.14.png

Ilustrační fotografie: Pinterest, Ingimage, Freepik

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Škopánová
Ona vás dcera obléká?
Marie Faldynová
Díky své dceři mám takové kalhoty právě na sobě a mám pocit, že s nimi vystačím celé léto :-))
Iveta Tomčíková
Široké nohavice a v pase do gumy - jsou podle mého gusta, inu jak mi kdysi přišla zpráva od známé: děkuji všem kdo vynalezl tepláky! :-) Po určitém datu narození, není nic lepšího! :-)
Naděžda Špásová
Široké nohavice u kalhot už nosím několik let. Několik kalhot se širokými nohavicemi jsem si koupila už před lety. Nedám na ně dopustit.
Hana Řezáčová
Moc hezké - vybrala bych si ...
Vladislava Dejmková
Letos jsem zcela náhodou padla na podobné letní lněné kalhoty a koupila jsem si je. Trochu jsem váhala, ale teď nelituji. Užívám si je skoro každý den.
Jarmila Komberec Jakubcová
Nejvíc se mi líbí modrá variace. Ale i ostatní modely jsou vkusné.
Olga Škopánová
Moc hezká inspirace brala bych je všechny.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 29. týden

V uplynulých dnech jsme mohli v médiích sledovat dění na karlovarském filmovém festivalu. Zahrajeme si nyní trochu na bulvár a otestujeme, jak moc znáte české celebrity.