Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Daniela Lender Chaloupková
20.8.2025 16:04
Krásně večerně letní rozjímání :-) Děkuji :-)
Michaela Přibová
19.8.2025 21:10
Děkuji vám všem za příspěvky a za vaše milá slova. I já v letní podvečer sedávám na zahrádce, poslouchám zpěv kosa a vnímám vláhu letního večera. Děkuji ještě jednou.
Jarka Jendrisková
19.8.2025 18:42
Perfektně vystihuje náladu letního večer.
Zuzana Pivcová
19.8.2025 18:06
Někdy si sednu na chvíli do parčíku v sídlišti cestou z nákupu. Krásně tu zpívají ptáci, asi jako ve Tvé básni.
Anna Potůčková
19.8.2025 14:05
Michaelo, moc hezké verše. Já na zápraží mnohdy k večeru sedím, máme tu mohutný strom a tak to sezení je hodně příjemné.
Zdenka Soukupová
19.8.2025 12:39
Michaelo, moc hezké. Opravdu kvečeru na zápraží cítím vůni květů, ale nenapadlo by mě že tam odpočívá. Tak tam budu odpočívat s ní. ☼
Miloslava Richterová
19.8.2025 12:28
Děkuji, moc se mi líbí takové básně. (Vadí mi, že se báseň roztrhla na dvě půlky a uprostřed je reklama. Reklamy, ač vím, proč tu jsou, velice obtěžují.)
Jana Šenbergerová
19.8.2025 09:29
Občas je mi líto, že nemohu sedávat na zápraží, protože žádné nemáme. Ale před domem máme lavičku, na které sedávají sousedé na kus řeči s jinými sousedy. Možná tam začneme sedávat také.:-)