Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Daniela Lender Chaloupková
8.9.2025 21:04
Míšo, krásné verše. Moje první kočička byla černá jak uhel, jmenovala se Uhlíček a dožila se požehnaného kočičího věku 21 let. Od mých šesti let mne kočky doprovázejí životem, teď už mám definitivně poslední. Moc děkuji :-))
Michaela Přibová
8.9.2025 20:34
Děkuji vám všem za přečtení a příspěvky.
Iveta Tomčíková
8.9.2025 18:07
Jako uhel - tedy na té fotce, která je pěkná, ale pěkné je i to, co jste napsala. :-)
Iva Bendová
8.9.2025 10:41
Před týdnem nám na dovolené přeběhla černá kočka přes cestu a manžel se trochu poděsil. Za chvíli šli kolem nás lidé s černým psem, tak mu říkám, že se to vyrušilo :-) Pěkné poetické zamyšlení, ale někdy ta volnost za tři má i svá úskalí. Naše rodinná putovní kočička Lola byla bílá a dožila se 22 let.
Jana Jurečková
8.9.2025 10:31
Měla jsem tři a půl roku černou kočičku, říkala jsem jí Malá. Pak jsem odjela za mamkou a manžel ji neuhlídal. Asi jsem jí chyběla, tak utekla....Třeba se má někde líp.
Jana Šenbergerová
8.9.2025 08:56
Minulý týden jsme se rozloučili s černým kocourkem našich přátel. V jejich a občas i v naší laskavé péči (starali jsme se o něho, když byli déle mimo dům). Dožil se osmnácti let a ze všech zvířátek, se kterými jsme se setkávali, byl nám nejbližší. Budeme na něho vzpomínat.
Dalibor Polanský
8.9.2025 08:46
Také k nám chodí černá kočka..
Květa Chobotová
8.9.2025 05:30
Děkuji z celého srdce za tuto báseň... měla jsem 14 let dvě kočičky, které nesmírně obohatily
můj život...