Jiřiny
Všechny fotografie: Anna Čípová

Jiřiny

29. 9. 2025

Na přelomu léta a podzimu zdobí zahrady jiřiny s pestrobarevnými květy a rozmanitými tvary. Zvu vás do míst, kde tato krása vzniká.

Langrovo zahradnictví v Rájci je rodinná firma, která se věnuje pěstování, šlechtění a prodeji jiřin již od roku 1933. Um, zkušenost a hlavně pracovitost se dědí z generaci na generaci.  V době kvetení je možné obdivovat celý sortiment jiřin každý den včetně sobot a nedělí. 

Pokud máte zájem, mrkněte do fotogalerie.

Přeji barevný podzim.

fotografování příroda
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Aničko, no toto, tolik krásných odrůd. Mé oko je potěšeno. Díky. :-)
Anna Potůčková
Jiřiny jsou krásné, a když jsem bydlela s rodiči, tak jich měli hodně na zahrádce. Utkvěla mě v paměti odrůda Karel Hašler. Měla nádherné dvoubarevné květy. To už je několik desítek let. Aničko to je krásné pokoukání na Tvé fotky.
Michaela Přibová
To je krása. To oko opravdu potěší a dá dobrou náladu. Děkuji.
Jarka Jendrisková
Také jsem mívala krásné jiřiny, letos to ovšem byly takové chudinky. Musím koupit nové hlízy !
Iva Bendová
Tak to je překrásné a voňavé povzbuzení do dnešního dne! Děkuji ze srdce za tento článek a jeho pestrobarevnou přílohu! Nádhera :-D
Daniela Řeřichová
Jiřiny jsou ozdobou podzimu. A ty jsi je krásně nafotila, díky, Aničko. :-)
Irena Mertová
Moc hezké...
Mirek Hahn
To je pěkný katalog :-) Líbí.
Dana Kolářová
Aničko, mrkla jsem a oko se potěšilo. Díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 40. týden

Kočky a psi, domácí mazláčci, které milujeme. Ale jak známe dobře jejich rasy a vlastnosti? Na to může odpovědět kvíz tohoto týdne.