Patočkův hřích II.
Ilustrační foto: Pixabay

Patočkův hřích II.

15. 11. 2025

Jednou týdně
se s tebou potěším,
jednou týdně
si pořádně zahřeším.

S láskou
tě moje malá pohladím,
pak pevně sevřu,
žádný štráfy s tím.

Když uchopím tě,
slastně roztáváš,
s mým lačným tělem
si nebezpečně pohráváš.

Pak v ústech
dokážu si tě vychutnat,
jen ty víš,
co chlap má tak neskutečně rád.

S láskou
tě moje malá pohladím,
v ruce tě sevřu
a pak láskou sním.

Jsi moje věčné přání,
má touha i má obživa,
jsi moje jediná
do zlatova vypečená..., kobliha!  :-)

(napsáno 16. září 2013 pod titulem "S láskou")

Moje poezie
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ingrid Hřebíčková
Báseň se mi líbí, je vtipná a s pointou. Dodává:m: "Jsi moje láska, láska hluboká - od prvního momentu jsi mi padla do oka." :-))
Iveta Tomčíková
Danielo ty umíš potěšit a věř, že jsem tomu ráda, neb víš co a jak bylo kolem nejen komentáře u článku, ale i při mém vstupu zde do tohoto virtuálního světa i-60. Za to, že mě čtenáři najdou i ve spodní části této stránky - jsem ráda, neb ne každému tam padne oko. Takže dík! :-)
Iveta Tomčíková
Paní Zdeno S. a Zuzano P., tušily jste co a jak bude? Že vy znáte Patočku? :-))
Iveta Tomčíková
Paní Jano Š. děkuji za Váš komentář, Patočka je hold Patočka a jeho hříchy byly inspirací. :-)
Iveta Tomčíková
Pane Jene a Zdeňku, děkuji, že jste četli a též velké dík za Vaše ocenění! Od mužů, kteří čtou takové rýmovačky a dokáží je vnímat či se jim dokonce líbí - to je pro mne pocta - dík.
Iveta Tomčíková
Ivo B. - haiku není má parketa - ale Váš "pokus" se mi líbí, dík. :-)
Iveta Tomčíková
Paní Jitko C. - děkuji, že jsem vám Vaše krásné ráno ještě zkrásněla, to potěší! :-)
Iveta Tomčíková
Šárko B. :-)
Zuzana Pivcová
Já bych přímo řekla, že jsem tušila nějakou "kulišárnu", protože málokdo by si s "mou malou" atd. od začátku tak otevřeně pohrával. :-D
Zdenka Soukupová
Iveto, od začátku jsem očekávala nějaký neobvyklý konec. Ale že to bude kobliha, to mě fakt nenapadlo. Krásná a vtipná básnička. ☼

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 46. týden

Tento týden bude vědomostní kvíz věnován našim íčkařským fotografům. Poznáte autory snímků z rubriky FOTO DNE a místa, která vyfotili?