Bitva s bažantem
Ilustrační foto: Pixabay

Bitva s bažantem

24. 11. 2025

Tak první snížek v nížinách. Odehrává se klasika zablokovaných silnic kamiony s "letňákama" v kopcích.

Je to poetické, už se nám vtíravě do myslí derou vánoce.Ten sníh to nějak víc evokuje a uklidňuje.

Je zima , kolem -6 až -10 C, a tak kamna jedou na plný výkon. Účet v bance také.

Jsem maniak, i když bych nejraději pod stromkem měl stejnou ženu s čepičkou a kulichem a kupoval jí hromadu dárků jako loni, nedám si pokoj a nakupuju aspoň rodině a přátelům. Už mám skoro všechno zabalené a popsané. Nesnáším shon na poslední chvíli.

Dostal jsem bažanta. Oškubání toho tvora je na všem to nejtěžší. Udělám ho se zeleninou nadivoko na víně s bramborovým knedlíkem a červeným zelím. Vařím rád, ale jsa osamocen, tak mě to nebaví.

Jdu škubat.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Tomáš Körber
díky za přivítání, ještě se rozhlížím a hlavně orientuju co kde zmáčknout :-D
Daniela Lender Chaloupková
Pane Tomáši, vítám Vás na íčku a přeji Vám, abyste se tu dobře "zabydlel" :-) Příchod zimy jste pojal velice vtipně. Z momentální samoty si těžkou hlavu nedělejte, věřte, že bude lépe. Dobrou chuť a hodně pomyslného sluníčka do života :-))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 48. týden

Česko sevřely první mrazy, a tak se zahřejeme u vědomostního kvízu, prostřednictvím něhož se podíváme do Afriky. Jak znáte tento kontinent?