Jana Šenbergerová
5.12.2025 14:30
Příchody, odchody, čekání ... Kdo by je neznal. Už naši předkové došli k poznání, že "kdo si počká, ten se dočká". A já k tomu, že pokud ne, je to nakonec to nejlepší, co nás mohlo potkat. O pomoc můžete požádat i na chatu i60. Vždy se najde někdo, kdo ochotně poradí.
Jana Šenbergerová
5.12.2025 14:30
Příchody, odchody, čekání ... Kdo by je neznal. Už naši předkové došli k poznání, že "kdo si počká, ten se dočká". A já k tomu, že pokud ne, je to nakonec to nejlepší, co nás mohlo potkat. O pomoc můžete požádat i na chatu i60. Vždy se najde někdo, kdo ochotně poradí.
Iveta Tomčíková
2.12.2025 17:34
Pane Tomáši nemám FCB, ale na tomto portálu je vše dost podrobně popsáno jak v pravidlech tohoto serveru tak v diskusích. Pokud si nevíte rady, stačí si někoho přidat do "přátel" v profilu (bohužel zde není možnost např. mailu s daným přispívatelem) a pokud vám ve vzkazech přátel příjde "vzkaz" máte vyhráno. I já jsem se v dubnu tohoto roku obrátila na jednu "zkušenou" sice ne s tím co a jak mám atd.- ale nebyl mi jasný počet zobrazení, který se objevuje v profilu autora - odpověděla mi, a hned jsem věděla.
Nebojte se zeptat - bohužel zde jen možností "přátel" a "vzkazů".¨
Zuzana Pivcová
2.12.2025 16:39
Myslím, že láska, která skončí během dvouminutového telefonátu, láskou asi nebyla. Alespoň na té druhé straně. Jistě to pochopíte sám, až potkáte něco opravdového. To Vám ze srdce přeji.
Tomáš Körber
2.12.2025 15:52
děkuji za radu, vše jsem udělal ta budu čekat, stejný článek jsem dal na FCB a lidé se tam dost nasmáli, tak uvidíme. Hezký den všem TK
Ingrid Hřebíčková
2.12.2025 11:00
Napřed klikněte na Uložit, pak Zveřejnit. Pak už jen všichni íčkaři čekáme, než článek zveřejní redakce. Může to trvat i několik dní, ale určitě vám článek vyjde.
Tomáš Körber
2.12.2025 10:06
nějak bojuji se zdejším rozhraním. Mám napsaný článek, dal jsem zveřejnit i uložit, ale stále se nezobrazuje. Už jsem zkusil všechno a nic. Tak nevím
Tomáš Körber
2.12.2025 10:02
děkuji všem dámám "utěšitelkám" no hodily by jste se :-D
Iveta Tomčíková
1.12.2025 18:06
Pen Tomáši, též vás vítám na i60, jsem tu taky od letošního dubna-tedy novicka. Vaše zatímní příspěvky mají své kouzlo, těžko uvěřit, že muž dokáže takto vnímat a psát. Pokud je to Váš osobní příběh, co tu svěřujete, věřte, že vše zlé je pro něco dobré. Bude vám víc než fajn.
Daniela Lender Chaloupková
1.12.2025 17:02
Pane Tomáši, nezoufejte ... Ze vztahové problematiky bych mohla psát diplomku :-) Ale jak píší všichni přede mnou, všechno časem přebolí ... Zkuste si projít zdejší seznamku, prohlížejte si profily nebo prostě jen počkejte, až Vám Osud pošle do cesty novou Lásku :-) Vím, o čem mluvím. Aniž bych někoho hledala, najednou mi vstoupil do cesty :-))
Načíst starší příspěvky