Poslední v tomto roce aneb těšíme se na jaro
Všechny fotografie: Hana Polednová

Poslední v tomto roce aneb těšíme se na jaro

13. 12. 2025

Netrpělivě jsme čekali na termín posledního letošního setkání. Každým rokem se scházíme na začátku prosince a to je poslední příležitost, jak se setkat s milými íčkaři z celé republiky na závěr roku. A dočkali jsme se. Náš milý Honza Raška nás pozval 9. 12. 2026 do redakce.

Většina z nás se osobně zná a máme radost, když k nám zavítají i nováčci. Tak tomu bylo i letos. Nikdo nepřišel s prázdnou a to znamená, že jsme celou dobu mlsali a popíjeli vínko. Samozřejmě nechyběly ani dárečky, které jsme si navzájem předali. V tombole vyhrál každý a překvapením pro mě bylo vítězství v kvízu. Na závěr už se i diskutovalo, kde bychom se mohli setkat na jaře. A na to se opravdu těšíme.  

Tímto článkem bych chtěla poděkovat především Honzovi Raškovi a všem milým přátelům, které jsem osobně poznala. A zároveň i všem dalším íčkařům, se kterými se mám možnost potkávat denně alespoň virtuálně. Jsem ráda, že vás mám. 

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(4.8 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Diky Hanko, bylo to prima setkání.
Dana Puchalská
Ano, setkání bylo moc hezké.
Alena Velková
Hani, bylo to moc milé setkání ❤️
Michaela Přibová
Dano,/13.16/ děkuji za radu, ale asi jsem nemehlo. Nepodařilo se mi to ani přes youtube. Omlouvám se za svoji neschopnost a vzdávám to.
Hana Polednová
Moc vám všem děkuji za příspěvky, jsem ráda, že jste nakoukli. Pro Danu K., o jarním setkání se mluvilo všeobecně, nic není jistého.
Marie Novotná
Hani,ty hvězdičky měly být jinak.******. Velká omluva. Článeček hezky shrnul ,jak nám bylo . Tak zase na jaře na viděnou. Díky za sdílení .
Jitka Hašková
Dobře jsi to Hanko napsala. Díky.
Dana Kolářová
M.P. - a co zkusit vložit video na youtube.com. a z něho potom na i60 podle pokynů v návodu.
Michaela Přibová
Děkuji za reportáž i fotky. Chtěla jsem dát video na profil, zkoušela jsem i krátký článek a video se stále nedaří přesunout. Škoda. Už jsem to vzdala. Dokonce jsem chtěla video poslat mailem Honzovi do redakce s prosbou o pomoc a ani takhle video ne a ne se přesunout. Zůstává pořád jen na WhatsApp a na notebooku.
Marie Seitlová
Hanko, díky. Bylo to příjemné setkání.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 50. týden

Před dvěma týdny jsme cestovali po Africe, tento týden si dáme další kontinent, a to Asii. Co o ní víte? To prozradí náš vědomostní kvíz.