Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Daniela Řeřichová
17.1.2026 14:15
Ivo, moc prima, rytmicky i graficky. Bydlím v secesním činžáku, rok se nad námi rekonstruoval byt, vystřídaly se tam všechny možné stavební stroje včetně míchačky. Teď tam řádí školní trojka a i když se hosté u mě děsí, že spadne strop, tak jsem s těmi uličníky kamarád. :-)
Blanka Lazarová
17.1.2026 12:29
Ivo, básnička je moc pěkná. Mobil ti dal **, ale já bych dala 10. Básnička mě pobavila, ale realita někdy v paneláku moc k smíchu není. :-)
Ingrid Hřebíčková
17.1.2026 10:55
Ivo, básnička moc pobavila. Pěkné.
Iva Bendová
17.1.2026 10:44
Děkuji nahoru i dolů za reakce. Naštěstí to není vše najednou :-) Ale karaťák s činkami, které po ránu hlučně odkládá na zem, a nejen to, ten je skoro denní realita :-) Ten mě inspiroval udělat tento souhrn :-) Ano, Lidko, pro vlastníky obývající nemovitosti spíše zajímavost z jiného světa :-)
Věra Lišková
17.1.2026 10:44
Ve stáří se mně zhoršil sluch, takže neslyším od sousedů téměř nic. Sousedka nade mnou, dříve slyšela i otvírání okna v noci. Dnes na můj dotaz, zda jí neruší moje televize, mám ji dost nahlas, odvětila, že vše je v pohodě a nic neslyší. No stáří.
Ludmila Burešová
17.1.2026 10:04
Ivi, hezké, vtipné a asi i pravdivé, nemohu posoudit, bydlím v rodinném domku ?
Irena Mertová
17.1.2026 09:15
Dobré, výstižné - bohužel :-)
Michaela Přibová
17.1.2026 09:00
Ivo, hezké a zábavně napsáno. Pobavilo.
Věra Ježková
17.1.2026 08:46
Ivo, pěkné. Hezký nápad. :-)