Zdají se vám erotické sny?
Ilustrační foto: Freepik

Zdají se vám erotické sny?

30. 1. 2026

Mně jo. Jen v nich kupodivu nikdy nehrál hlavní roli manžel. Ani ten minulý, ani ten přeminulý. Koneckonců, od toho jsou sny, aby v nich měla hlavní slovo fantazie. A tou domácí scéna obvykle neoplývá...

Dokud ve snu lítáte, jste mladí. Aspoň tak jsem to kdysi někde četla. Něco na tom bude. Dřív jsem lítala pořád; každou chvíli jsem odrazem a následným vzlétnutím vyřešila kdejaký nebezpečný atak krvelačné šelmy, nebo masového vraha. Později jsem se sice odrazila a vznesla, leč jen kousek nad zem. Masový vrah (lítá šelma) mě chytal (a) za nohy a já se probouzela zpocená strachem. Poslední dobou vrahům unikám na kolečkových bruslích.

Erotické sny, to je jiný kafe. O těch jsem pro jistotu nečetla nic, ale zdá se, že ty se zdají celý život. Aspoň mně jo.

Jak to bylo dřív, to si nechám pro sebe, čtenářstvo má snad dostatek svých erotických snů a fantazie. Mé vědecké pojednání se bude týkat žhavé současnosti.

Ano, přátelé, mám erotické sny, a to prakticky každou noc. Tak například včera: neznámý svalnatý mladík se ke mně ve snu tak nějak přichomýtnul - mám dojem, že to bylo ve frontě na něco. Začal mi šeptat do ouška, tisknul se ke mně a celkově o mě jevil zvýšený zájem. Jeho dech se postupně stával teplým, pak horkým a nakonec vroucím. Stejně tak počalo žhnout jeho tělo, přilepené na moje záda. Až jsem se z toho probudila! A co jsem zjistila? Do ucha mi funěl Finn, kožíškem se mi lepil na záda a packami mi masíroval rameno…

Jindy zase jistý známý, ne sice tak svalnatý, avšak pořád ještě ucházející muž, mě ve snu objímal a tiskl se ke mně tak, až jsem ztrácela dech. A ještě přitom vrněl. A to mě probudilo. No jo…Finn mi ležel na peřině, přilepený jak poštovní známka a vrněl... Mám prostě o zajímavé erotické sny vystaráno.

Každou noc se těším, kdo mě ve snu navštíví, a kdo mě poctí svou přízní. Jen si Finn nesmí vybrat ke spaní jiné místo než postel. To se mi pak zdají sny o práci a o tom, jak dělám neúspěšně maturitu. Popřípadě o fatální ztrátě zubů. Sice je to úleva, když se vzbudím a zjistím, že mám práci, maturitu, a taky zuby, ale já rozhodně dávám přednost snům erotickým. Pokud se můj kocourek rozhodne sdílet se mnou lože, erotický sen mám tak zaručený.

Finn

domácí mazlíčci Můj příběh sny
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdeněk Pokorný
Erotické sny mívám, a jsou známkou toho, že mám prima období, kdy mě nic a nikdo nestresuje. Nejsou vázány na přítomnost domácího mazlíčka.
Milan Pepo
Erotické sny? :- D Erotický sen mám vždy na Silvestra. Tedy... nesouvisí to s alkoholem. Jsa, jsouce... opravte mne. Přechodníky byly na střední škole mou noční můrou. Mám čubinku. Je ji třináct let a je z útulku. No... máte představu křížence rotwíka a jezevčíka? Ale k věci. Celý rok je venku. Má zateplenou boudu, v zimě teplé jídlo, vodu... Jen na Silvestra jí kvůli petardám a dělobuchům beru domů. To ustelu v jídelně, vytáhnu nějaké staré deky na přikrytí. Jinak mi nikdy pes do baráku nesměl. Takže na Silvestra spí Sárinka se mnou. Teda spí... pro ní je to zážitek. Nějaké bouchání šampáňa o půlnoci nemusím. Pustím nahlas nějakou hudbu (myslím klasickou). V krbu praskají polena. Snažím se usnout a Sárinka... začne mi olizovat, nebo spíš vylizovat ucho. No super. Propadáte se do snu a najednou máte pocit, nebo se vám zdá, že vaše žena, (bývalá) trójská Helena vám při intimní chvíli ,,žužlá" ucho. :-D Tak to opak mám erotický sen. Probudím se nad ránem, do ucha mi funí polo- rotwajlerka. Nazvednu deku... coby diabetik a hypertonik... No... byl to opravdu jen erotický sen. Ale nádherný. :-D
Miloslava Richterová
Hezké :-) nemám kocourka, ale fenku, proto se mi asi nic nezdá :-) celou noc vnímám, jak se jí libí v mé posteli, večer způsobně ulehne v nohách, k ránu už zabírá polštář:-)
Radmila Coufalová
Roztomilé a vtipné. Sny jsou důležitou součástí mého života. Zdají se mi celé filmy, někdy se vzbudím a po usnutí sen pokračuje dál. Některé si pamatuji i hodně dlouho. Ale vysledovala jsem, že děsivé sny se mi zdávají víc v obdobích klidu a ty hezké častěji v dobách zlých. Jako by se mozek snažil najít rovnováhu.
Daniela Lender Chaloupková
Zuzko :-))) Finn je úžasný frajer, s takovým není problém si nechat zdát o erotice ;-)) V dobách svého aktivního chovatelství jsem měla tři dospělé kočky, které se mnou spávaly v posteli. Jedna v nohách, další u boku a třetí byla obtočená kolem hlavy. Jim se spalo výborně, mně ne ... Když už jsem měla křeče v celém těle, dovolila jsem si pohnout se a zfackovaly mne všechny tři :-)) Díky za úúúžasné počtení :-))
Jan Zelenka
Při čtení vašeho článku mě pojala až bledá závist. Ale něco na tom je. Pokud se mnou spávala moje malá Britney, občas se mi to také stávalo. To, když jsem ráno zjistil, že Britney se přestěhovala od nohou až k mé hlavě. jenže Britney je už nějaký rok v psím nebíčku a je po snech. A zdají se mi jen samé hovadiny. Bohužel nic erotického. Ale je vám to přáno.
Jindřich Berka
Mě se zdají celý život a to mám skoro padesát let pouze jednu manželku.
Marie Pudichová
Byla by to nádhera, kdyby se můj život podobal mým snům... Je v nich všechno, co si jen můžu přát. Alespoň v noci mám "vysněný život. No a ve dne to už jak taž zvládnu. ;-)
Irena Mertová
Jé, to je hezký článek, čekala jsem něco docela jiného... Chtěla bych mít schopnost, kterou prý má můj syn - zavře oči, představí si, o čem se mu bude zdát, a tak to také je... :-)
Šárka Bayerová
Jsem mladá!!!! Lítám furt! :-) O to tvrdší mám pády... To vždycky nadskočím na posteli půl metru a probudím se s tepem 300. :-) Kam se hrabou erotický sny! Co se týče erotiky vlivem domácích mazlíků, u nás se dnes nekonala. Za á je Sina fena německého ohaře, za bé natažená i s nohama je vleže větší než já. A za cé mi zase šlohla 70% postele. Spaly jsme sice přitulené, ale šlo spíš o přežití... :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 5. týden

Tento týden budeme relaxovat v lázních. České lázeňství je tématem vědomostního kvízu tohoto týdne.