Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Iva Bendová
2.2.2026 19:02
Děkuji všem nahoru i dolů :-)
Jitka Caklová
2.2.2026 17:29
Ivo 16:36, nemám chválu příliš ráda, cítím se nesvá, ale tohle potěší :-) :-)
Martina Růžičková
2.2.2026 16:48
Krátké a pěkně vystižené. :-)
Iva Bendová
2.2.2026 16:36
Jitko - mně zníte dobře naladěná a umíte se ohánět smyčcem i mimo housle ;-)
Jitka Caklová
2.2.2026 16:18
:-) :-) Své "housle" si musí naladit každý sám, v tom mu nikdo nepomůže. Mně ladění trvalo dlouho a byla to fuška. Dnes jsem ve své tónině spokojená a také to někomu zní falešně. Pro mě je ale důležité, že mi to nevadí :-) :-)
Iva Bendová
2.2.2026 14:36
Jj, Milu, to ty tělesné tekutiny jako nálad základ - melancholik, cholerik, flegmatik, sangvinik ;-)
Miloslava Richterová
2.2.2026 14:31
Ivo, moc hezké, ráno cestou za svými koníčky se mi pěkně přemýšlelo o naladění a koukala jsem na spolucestující.. :-) Váš článeček je krátký, ale velký.. Ono s těmi nástroji to není jen tak, a některý nenaladíte, i kdybyste se nevím jak snažila.
Iva Bendová
2.2.2026 13:55
Děkuji, Zdeni, za pěkný příspěvek. Mě kdysi v těžkém období "nakopla" u kafe jedna známá, která se s ničím nepárala: "Nikdo netouží dobrovolně sdílet cizí depky, každej má svýho dost." Dodávám - pokud není masochista nebo hodně dobrý kamarád. Terapeuty sem tahat nebudu ;-)
Zdenka Soukupová
2.2.2026 13:41
Ivo, Jitko, hezká diskuse. Je to tak, jak píšete; od všeho má být trochu. Ale já stejně upřednostňuji, když je víc toho optimismu. Vyškolil mě kamarád, který je moc rád pesimistou. Své housle si nenaladil už dlouho, občas mám pocit, že už má i prasklé struny. Ale to je život.
Iva Bendová
2.2.2026 12:17
Jituš, každý máme tak trochu nebo více rozdílnou optiku, kterou koukáme na tento svět, 100% shoda snad ani není možná, formuje nás mix všeho možného a pro druhé i nemožného, a mě tady na ˇičku zajímá každý názor. Děkuji za diskuzi.
Načíst starší příspěvky