Novinka: popovídejte si v přímém
přenosu s přáteli na portále i60

Novinka: popovídejte si v přímém
přenosu s přáteli na portále i60

23. 4. 2013

Ať chceme, nebo ne, svět je čím dál tím rychlejší. Zprávy v novinách, které jste si byli zvyklí koupit ve vaší trafice, už ztratily informační hodnotu před tím, než sjely z tisařského stroje. První zprávy dnes dokonce nemá ani internet. Tu první informaci, první zprávu o nejdůležitějších událostech se lidé dozvídají ze sociálních sítí, facebooku, twitteru a celé řady dalších. Na twitteru se obyvatelé Bostonu prvně dozvěděli, že byl dopaden i druhý terorista, na twiiteru poprvé věřící z celého světa zjistili, kdo byl zvolen novým papežem.

Ačkoliv je náš magazín i60 určen především seniorské komunitě, i my chceme být moderní a umožnit vám získávat informace co nejrychleji. A to je i důvodem, proč jsme se rozhodli spustit novou službu, kterým je tzv. chat. V dolní části úvodní stránky magazínu i60 uvidíte v nabídce odkazů s fotografiemi na prvním místě nový obrázek s nápisem "Chat", po jehož odkliknutí se dostanete na stránku, kde budou moci přihlášení (!) čtenáři konverzovat on-line, tedy v reálném čase. Ihned po otevření chatovací stránky uvidíte, kdo je zrovna „na drátě“ („Nyní online“) a připraven si povídat. Stačí pak navázat kontakt vepsáním svého vzkazu do příslušné kolonky a odkliknout „Přidat příspěvek“. Chat se bude automaticky aktualizovat vždy po minutě, sami však budete moci aktualizovat konverzaci tlačítkem „Obnovit výpis“.

Příspěvky se řadí chronologicky od nejnovějších k nejstarším. Zobrazuje se ale jenom historie za posledních 30 minut, starší příspěvky jsou automaticky mazány.

A k čemu bude či může chat sloužit?

Někdo rád sděluje své zážitky či dojmy a chce si o nich s někým rychle popovídat, někdo si bude chtít postěžovat, jiný upozornit na důležitou událost v našem veřejném životě. Chat však může dobře sloužit i jako zajímavý zdroj informací, například z oblasti kultury. Je ve vašem okolí nějaká zajímavá výstava, kulturní či sportovní akce, nově otevřená skvělá restaurace nebo kadeřnictví? Dejte tip ostatním čtenářům! Umožněte i vašim přátelům a kolegům se okamžitě dozvědět o zajímavostech z vašeho okolí. Sdílejte zajímavé informace, chatujte. 

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři chat novinky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Zdravím pány Josefy. Nejsem muzikant, ale fandím všem, kteří na něco hrají. Nervy teď samozřejmě na mysli nemám. :))
Josef Wagner
Tak že bychom dali dohromady kapelu přes internet? Hraju na trubku, tedy, už to nneí, co to bývalo, ale radost z muziky mám pořád. JInak tedy zdravím ostatní čtenáře, zkusím taky něco napsat. Wagner
Josef TALIÁN
Rád poznávám dobré a veselé lidičky,kteří mají rádi dobrou muziku,sám jsem muzikant hraju na harmoniku a klávesy. Vždyť muzika/ta pravá česká/ je život.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.