Jak chytrá je tvoje pravá noha?

Jak chytrá je tvoje pravá noha?

3. 5. 2013

Tohle je tak legrační, že ti to bude vrtat hlavou a budeš to zkoušet nejméně padesátkrát, abys zjistil/a, jestli to tu pravou nohu naučíš.

Ale tvoje noha to bohužel nikdy nedokáže:

1. V sedě na židli zvedni pravou nohu ze země a dělej s ní kruhy ve směru hodinových ručiček.

2. A teď, když děláš ty kruhy, začni psát ve vzduchu pravou rukou číslo "6". 

Noha změní směr kroužení. Říkala jsem to.... A nic s tím neuděláš. Tvoje pravá noha tě vždycky zklame a je jedno kolikrát to budeš zkoušet!

Určitě to předej dál - nikdo nebude věřit, že to nejde! Pan profesor Koukolík ale určitě ví, proč tomu tak je. 


(Převzato z internetu)

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Libánský
Asi něco dělám blbě, ale moje noha vůbec nemá tendenci měnit směr. Ani když s ní dělám kruhy na druhou stranu a rukou šestky obráceně.
Ludmila Drášilová
Je to moc lákavé, ale já to zkoušet nebudu, stačí mi když padám na rovné zemi, ze židle by to bylo horší.Přeji hodně úspěchů!!! Moty
Věra Jelínková
Tak mě napadá, co na to říkají leváci? Lidský mozek je rozdělený na dvě hemisféry, které jsou vzájemně propojené. Každá z nich je centrem pro jiné schopnosti a myšlenkové postupy. Nikdo z nás však nezatěžuje obě mozkové hemisféry stejně. Leváci zatěžují více pravou, praváci levou. Dominantní hemisféra tak bývá více rozvinutá, ale také více přetěžovaná. Proto je velice zdravé občas procvičit a zatížit i hemisféru, která dominantní není, a tím umožnit té druhé, aby chvíli relaxovala. Pravidelným cvičením se navíc obě hemisféry lépe propojí, což pomůže nejen levákům, ale také dyslektikům. Více na: http://pece-o-dite.zdrave.cz/cviceni-nejen-pro-levaky/?utm_source=vareni.cz&utm_medium=rss&utm_campaign=rss Neděste se, že je to web o dětech. Všichni jsme něčí děti.
Růžena Antlová
no jo tohle běží už dlouho po internetu a ani nevíš jakou jsem si dala práci s tím abych to dokázala .Stále jsem si říkala nic není nemožné do té doby než jsem spadla ze židle.Fakt to nejde.
Jana Šenbergerová
Věrko, také bych ráda věděla, proč tomu tak je. Zřejmě to nebude jen mou nešikovností, když se to nepodaří nikomu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.