Otestujte své ledviny

Otestujte své ledviny

24. 5. 2013

Rakovina ledvin se objevuje nejčastěji u lidí ve věku po čtyřicítce a muže postihuje dvakrát častěji než ženy. Není přesně známo, proč nádor vzniká. Jisté ale je, že ke zvýšenému riziku jeho vzniku přispívají určité rizikové faktory.

V jednoduchém testu můžete zjistit, jaké riziko vzniku rakoviny ledvin se týká Vás.

Klikněte zde.




 

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Vidím, že téma rakovina je teď módní. Když si občas přečtu, co všechno jíme, aniž máme na výběr, ani se tomu nedivím, že se s tím naše organismy jen těžko srovnávají. Když k tomu všemu přičtu způsob života plný různých stresů a často mediálně podporovaných špatných návyků, tak jako největší riziko vidím narodit se. A to nijak nezlehčuji snahy o co nejzdravější způsob života. Navíc jsou ledviny párovým orgánem, na kterém se nejvíce odrážejí naše vztahy k jiným lidem. Ani ty nebývají zrovna pohodové, takže se není čemu divit, že nám to ledviny dávají pocítit tím, že onemocní.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.