Hubnu se Světem zdraví 11:
Zázračný nápoj na pročištění

Hubnu se Světem zdraví 11:
Zázračný nápoj na pročištění

16. 10. 2013

Dnešní kontrolní vážení ve Světě zdraví ukázalo o kilo méně, takže mám 115 kg – už o osm kilo méně, a to za tři měsíce! Nicméně pochvalu od nutriční specialistky jsem nedostala. Chytrá váha ukázala, že zase mi klesla voda v těle. Musím pít, pít, pít. Moment, jdu vypít dvě deci minerálky!

Výživová poradkyně studovala mé zápisy denních jídelníčků. Tady se mohla přidat zelenina, tady na večeři už neměl být chleba, co ten řízek? Tady odpoledne jsem neměla jíst ovoce, tady je k obědu málo bílkovin a co je tady ten čokoládový řez? Znova prohlížela notýsek a zdálo se jí osm kilo za dvanáct týdnů málo. Možná je u svých klientů zvyklá na větší úbytky, ale já jsem spokojená. Nikomu totiž nepřeju ty prázdné kapsy na břichu, na stehnech, na pažích. Tělíčko se s nimi sice pomalu vyrovnává, ale taky chce svůj čas. Teď vím jak na to, spalování funguje, jak má a já nikam nespěchám, mám v důchodu spoustu času!

Dostala jsem starý čínský recept na báječné vyčistění organismu. Recept je velmi jednoduchý, potřebujete pouze:
1 červenou řepu, 2 mrkve, 1 jablko

Postup: Vše je třeba pořádně umýt, očistit, nakrájet na malé kousky a umixovat s trochou minerálky. Komu se žádá, může přidat i trochu citronu, aby měl nápoj občerstvující chuť.Nápoj třeba vypít hned po přípravě, neskladovat! Kdy pít tento nápoj? Hned ráno a nalačno! Po hodině byste se měli nasnídat. Pokud chcete, aby se výsledky dostavily rychle, pijte nápoj dvakrát denně. Jeden pohár ráno a druhý před 17:00.

Je důležité, abyste nápoj vypili hned po jeho přípravě! Tento nápoj účinkuje při následujících onemocněních:
1. zabraňuje vzniku rakovinových buněk / již vzniklým zabraňuje se dále rozvíjet,
2. chrání před  nemocemi jater, ledvin, žaludečními vředy
3. Posiluje plíce, chrání před infarktem srdce a vysokým krevním tlakem.
4. Posilňuje imunitní systém.
5. Je dobrý na zrak, odstranění červených nebo unavených očí, nebo pocit sucha v očích.
6. Zlepšuje fyzickou kondici, odstraňuje bolesti svalů.
7. Odstraní z těla škodlivé látky: pomáhá se vyprázdnit, (zabraňuje zácpě), pokožka bude zdravá a zářivá, pomáhá i při akné.
8. Pomůže při infekci v hrdle.
9. Tlumí menstruační bolesti.
10. Odstraní sennou rýmu.

Dychtivě jsem se vrhla na výrobu zázračného nápoje. Jak známo, červená řepa je přírodní barvivo, kuchyňská linka byla červená, já jsem byla červená, nádobí bylo červené.

Minerálku jsem zrovna neměla, dala jsem k zelenině do mixéru jogurt a umixovala si zdravé jogurtové mléko, které jsem s chutí vypila. Po půlhodině se začaly dít věci. Zafungoval hlavně bod sedm. A to tak moc, že po třetím důkladném vyčistění střev jsem raději sáhla po Endiaronu, abych se nevyčistila do úplného zmizení ze zemského povrchu.

dieta Svět zdraví
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Lafková
Ahoj Helenko, já ti věřím, ty to dokážeš! Až trochu ubydeš, snaž se hýbat. Drž se, kočko!
Zuzana Pivcová
Zeleninové šťávy doporučoval již známý rakouský léčitel Rudolf Breuss, a to hlavně během dlouhodobých hladovek, vedoucích k pročištění organismu a zastavení rakovinného bujení. Hlavní roli při tom hraje červená řepa. Mrkev i jablko jsou hodně zásadotvorné, takže srovnají žaludeční kyseliny. Ayurvéda však ovoce a zeleninu najednou nedoporučuje. Jinak si ale tělo (hlavně zažívací ústrojí, a to bez Vámi líčených problémů) pročistíte, když vypijete ráno nalačno půl hodiny přes snídaní sklenici vlažné až mírně teplé vody s jablečným octem. Někdo se nad octem ošklíbá, ale jablečný ocet je výborný i do chladné vody v horkých letních dnech, protože ochlazuje. Fandím Vám a věřím, že to se svým humorem dokážete.
Marie Novotná
Zdravím z Vysočiny.Ano,tento recept na nápoj mi poslalo také několi lidí,ale....jak píše Olga,ráno a na lačno něco vyrábět???Tak přeji hodně zdaru.Máte můj obdiv.
Olga Štolbová
Helenko zdravím a gratuluju.Ten nápoj zkusím,ale před snídaní něco krájet a mixovat - nevím,nevím.Na snídani se každé ráno těším a nalačno něco připravovat, to se asi nepřemluvím
Jana Šenbergerová
Asi není radno měnit staré osvědčené recepty, i když tentokrát zafungoval více než průkazně. :-) Inu, per aspera ad astra. Tak ať se i nadále daří!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.