Dejvice House: luxusní
bydlení na prestižní adrese

Dejvice House: luxusní
bydlení na prestižní adrese

1. 6. 2015

Milovníci umění, investoři, ale i zájemci o luxusní bydlení v Praze-Dejvicích se sešli na Art&Brick, společenské akci, kterou uspořádala Pražská správa nemovitostí a galerie Art Salon S. V prostorách staršího činžovního domu, určeného ke kompletní rekonstrukci, se konala výstava obrazů mladých umělců spojená s prezentací moderního bydlení.

Na jednom místě si mohli zájemci prohlédnout obrazy mladých umělců, ale i prostory, které za půldruhého roku Pražská správa nemovitostí přemění v luxusní byty. Jeden ukázkový byt v nejmodernějším stylu byl k vidění i na této akci a bude jej možné navštívit až do zahájení rekonstrukce začátkem letošního července

„Byty, které v tomto projektu připravujeme, vyžadují osobní prezentaci, ty nelze inzerovat na realitních serverech. Proto jsme připravili pro potenciální zájemce představení nového bydlení prostřednictvím vlastního prožitku,“ vysvětlil Marek Padevět, ředitel bytových projektů Pražské správy nemovitostí.  

Nárožní bytový dům, který se po rekonstrukci přemění na Dejvice House, byl postaven roku 1932 stavitelem Sukem ve funkcionalistickém stylu. Objekt představuje nejvyspělejší období historie české moderní architektury. Jedná se o typický městský dům s dochovanými uměleckořemeslnými prvky ve společných prostorách. Objekt je součástí městské památkové zóny, vyniká zejména kvalitním architektonickým pojetím a vysokou kvalitou použitých materiálů.   

Ze stejných principů, tedy důrazu na kvalitu, vznešenost, vzdušnost a pohodlí bude vycházet také rekonstrukce, která objekt čeká. V domě vznikne celkem 33 bytů různých velikostí od 1kk po 5kk a také dva ateliéry a obchody. Cena bytů se bude odvíjet od cen za použité materiály, v průměru se bude pohybovat od 80 000 do 120 000 korun za jeden čtvereční metr.

Rekonstrukce potrvá přibližně 18 měsíců, byty budou připraveny k nastěhování na konci roku 2016.

 

O PRAŽSKÉ SPRÁVĚ NEMOVITOSTÍ 

Pražská správa nemovitostí, spol. s r. o. působí na realitním trhu již 24 let. Kromě Prahy má své zastoupení také v Pardubicích, Kladně, Hradci Králové nebo Odolene Vodě. Svým klientům nabízí velkou škálu nemovitostí k prodeji či pronájmu – od bytů v činžovních domech a vilách, přes nebytové prostory a výrobní haly až po kanceláře. Společnost má všechny nemovitosti ve svém přímém vlastnictví, a je tak schopna poskytnout klientům veškeré informace vztahující se k nabízené nemovitosti.    

 

bydlení byt
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Klapal
To nemusí být vůbec špatné bydlení. Musím se ale přiznat, že já už bych se do Prahy zpátky stěhovat nechtěl. Vyhovuje mi život na vesnici. Před pár lety jsme si tu koupili domek, který rekonstruujeme. Velkou část už máme hotovou. Letos se třeba chystáme na fasádu. S tou to mám docela dobře vymyšlené. Okolo celého prvního patra bych totiž chtěl obklad z přírodního kamene od https://www.biro-d.cz/kamen-pro-obklady Myslím si, že k našemu domu se to bude skvěle hodit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.