Můj fígl pro ženy: Dělejte
ze svých nedostatků přednosti

Můj fígl pro ženy: Dělejte
ze svých nedostatků přednosti

10. 12. 2013

Již dávno jsem pochopila, že není dobře dávat před muži najevo nějaký mindrák ze svých nedostatků. Zatímco by si jich možná ani nevšimli, když na ně upozorníte, začnou jim záhy vadit. Vždycky si vzpomenu na dnes již legendární francouzský film "Četník ze Saint Tropez",  v němž si četníkova dcera, které otec koupil nemožné šaty, vymyslela před mládeží, která se jí smála, že v Americe se nic jiného nenosí. Zabralo to a model si koupily rázem všechny dívky.

Mám říkat, že nosím hodně krátké vlasy, protože bych dnes místo účesu z delších měla pár utahaných pramínků? Ne, samostatné ženy intelektuálky sportovního typu přece nosí krátký střih. Mám zdůrazňovat, že raději nepůjdu v sukni, protože už nemám hezké štíhlé nohy jako dřív a nějak se mi pokřivily? Kdepak, mám dlouhé nohy, které se v kalhotech přímo vyjímají, tak proč si brát sukni a vypadat jako usedlá paní.

A tak je to i s dalšími věcmi, nejen se vzhledem. Když měl před pár lety přijít ke mně na návštěvu poprvé můj nový kamarád, chtěla jsem se uvést i jako hostitelka. Tahle role mi vůbec není vlastní a navíc ani nebyl čas na velké přípravy. Hotové koupené grilované kuře, které jsem na místě ještě trochu "připékala" v remosce, hotový koupený řecký salát, který jsem jen trochu dochutila dressinkem, a jako vrchol tvarožník, můj pomalu jediný moučník, který umím, ale prezentovaný jako specialita, kterou milují všichni mí známí, proto jsem ji udělala. Večeře měla úspěch a přátelíme se dodnes.

Uznávám, že jde o trochu jiný fígl, než o skutečnou praktickou radu, ale doufám, že vás alespoň trochu pobavil.


Můj fígl
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Tohle mi přijde jako velmi praktická rada, když si uvědomím, kolik lidí si kazí třeba i mládí díky nesmyslným mindrákům. Patřila jsem k nim, než mi došlo, že ani jako dokonalá bych se nelíbila ani nezavděčila všem.
Jitka Chodorová
Tak Zuzko,ty jsi holka šikovnice,taky jsem dnes poslala svůj fígl do soutěže,i když...však si to přečteš,ale myslím si,že po těch všech praktických radách,které putují po internetu se čtenáři našimi fígly aspoň pobaví.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.