Senior policie:
blokování hovorů

Senior policie:
blokování hovorů

20. 4. 2014

Volalo mne dlouhou dobu nějaké neznámé číslo, a to jak na pevnou linku, tak i na mobil. Většinou mi bylo něco nabízeno, nejrůznější kreditní karty či telefonní tarify, anebo jsem něco "vyhrála". Zkrátka pořád mne někdo otravoval! 

S pevnou linkou jsem toto neustálé obtěžování už dávno vyřešila. Zrušila jsem ji. A mobily? Mám dva operátory a u obou jsem si volání výše uvedeného obsahu zablokovala a mám konečně klid. Ponechala jsem si v platnosti jen případná sdělení od operátorů.    

Takže doporučuji - nenechte se obtěžovat všelijakými obchodníky, tyto "obchodní" linky lze zablokovat.

senior policie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Libánský
Ano lze to. Také to tak mám. Ale když vám volá nějaký soukromý dealer, tak se vám, bohužel, dovolá, ať nabízí produkty jakékoliv firmy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.