Horoskopičiny - Býci

Horoskopičiny - Býci

3. 5. 2014

Málokdo jako oni umí užívat života,
nadevšecko důležitá je pro ně jistota.
Náhlé změny nemají rádi,
hmotné i citové otřesy jim vadí.
Od mládí myslí na stará kolena,
každá jejich práce je vždy dokončena.
Odhodlání mají dost,
nechybí jim ctižádost.
O rodinu pečují,
v zahradě si libují.
Kdo si je chce ochočit,
měl by jim dobře uvařit.

Moje poezie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Hlásím se hrdě k Býkům se všemi jejich ctnostmi i nectnostmi! Není to však bez výhrad. Kdybych od mládí myslela na svá stará kolena, tak by mne asi nyní tolik netrápila. Ale i tak jsem na světě moc ráda a jaro je moje doba. A děkuji za přání!!
Marie Seitlová
Jani, můj vnuk je Býk a sedí to na něj. Jen ta zahrada ne, ale když mu uvařím vepřo-knedlo-zelo je zahrada bez reptání posečená.
Jana Šenbergerová
Ať žijí Býci! Vám všem i ostatním Býkům na i60 přeji všechno nejlepší, ať jste se narodili ještě v dubnu nebo už v květnu. Zuzko, máš pravdu. Mého vnuka a švagra jen tak něco nerozhází, ale pak to stojí za to. Těší mě, že jsem potěšila.
Jarmila Peerová
I já děkuji,jsem také býk narozený hned na začátku měsíce máje a souhlasím se vším řečeným.Jen občas stejně jako Olinka má práce zůstane nedokončena,ale jen dočasně...Jani,jste šikulka,zase jste to přesně a trefně napsala.Díky za to...chválím.
Olga Štolbová
Jani díky, jsem též býk, všechno u mě souhlasí, jen ty dokončené práce se mi občas nepodaří. Ale s tím se dá žít, na světě se mi pořád líbí.***
Zuzana Pivcová
Býk je normálně kliďas, ale když ho něco pořádně vytočí, tak i on dokáže mít ten "rudý hadr před očima" a pěkně se rozzuří. Jinak je ale ve srovnání s Berany jako já daleko menší plašan. A je pozitivní požitkář. Jako vždy se Ti charakteristika povedla, Jani.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.