Život je cesta

Život je cesta

15. 5. 2014

Přemýšlím čím začít. Večer v posteli mi naskakovala slova a věty a dávaly smysl. Teď vím jen, že bych ráda udělala něco neobvyklého, zažila něco zajímavého, poznala ráda nové lidi.

Celý život jsem někam spěchala, plnila úkoly chodila do práce, pečovala o děti. vidím jak to příšerně rychle uteklo ... a je tu důchod. Nemám sice ruce v klíně ani nekrmím holuby. Ale nastala nová životní etapa. A myslím že právě teď si můžu plnit své sny. Dělat to, co mi nedovolovaly povinnosti mladšího věku - víc se starat sama o sebe. Tak uvidíme, třeba právě zde najdu inspiraci i přátele. 

Zdraví Jitka

Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Milada Salajková
Vítám Vás i já na i60. Je hezké, že tento vynález ( PC) nenechává lidi v izolaci. Takže směle o další krok do života. . .
Eva Balúchová
Byla jsem na tom stejně,celý den včetně sobot v práci,víkendy prádlo úklid...Až v důchodu si užívám vycházek,výletů a jiných aktivit. Přeji Vám ať si důchodu dlouho a vesele užíváte.
Zuzana Pivcová
Když člověk udělá první krok, tak druhá noha na vyrovnání udělá druhý krok a pak už to nějak začne jít víceméně samo. Tak to asi bylo u většiny z nás. A když se naopak psát nechce, tak Vás tu nikdo nepřemlouvá, můžete jen v klidu číst.
Marie Magdalena Klosová
Jéje,další spřízněná duše!Mé příspěvky vznikají zásadně v peřinách,a to v jakoukoliv,spíše nevhodnou než vhodnou dobu.Buďte vítána!
Marie Novotná
I já přeji příjemnou cestu bez kamení s i60.
Růžena Antlová
Život je cesta dobře jste to napsala . Vybrala jste si bezvadný web a věřím že se všichni můžeme těšit na vaše psaní .Začla jste dobře.Tak vítejte tady mezi námi !!!!!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.