Zralé modelky i60 v dokumentu
Danuše Kubátové. Podívejte se!

Zralé modelky i60 v dokumentu
Danuše Kubátové. Podívejte se!

27. 6. 2014

Profesionální video z akce i60 Senior Fashion, za které by se nemusela stydět ani jakákoli celoplošná televize, pořídila naše čtenářka a modelka Danuše Kubátová.

Dokument zachycuje dvacet vybraných dam nad padesát let, které předváděly šaty 27. května v pražském obchodním Centru Černý most. Konkrétně to byly paní Eva Balúchová, Hana Gregorová, Livie Klenová, Marie Magdalena Klosová, Danuše Kubátová, Irena Lemberková, Jana Mesarčová, Radka Navrátilová, Vlasta Opitzová, Jarmila Ponikelská, Dagmar Pravečková, Daniela Radková, Inka Ratajová, Olga Richterová, Vlasta Řeháčková, Hana Šorejsová, Jana Tilsley, Alena Tollarová, Zdeňka Vítková a Eva Znamenáčková.

Modelky magazínu i60 předváděly kostýmy ve čtyřech tematických kategoriích, unikátní módní show moderovali Honza Musil a módní poradkyně a stylistka i naše spolupracovnice Táňa Havlíčková.

Chcete se také přihlásit do našeho projektu? Pak můžete ZDE.

Další slova jsou zbytečná, prosíme, podívejte se:

 

Modelky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ludmila Havlíková
Ludmila Havlíková22.1.2015 22:23:11 dnes mě zaujala v televizi reportáž o modelkách nad 50 let.Byla jsem úplně unesena z této akce a okamžitě bez zaváhání jsem se zaregistrovala s tím,že také zkusím štěstí.Je to fantastická a zároveň krásná představa procházet se po mole .Všem dámám moc závidím,ale také přeji hodně dalších přehlídek.
Milada Salajková
Ráda jsem se podívala. Jste plné energie, šťastné ze splnění svého snu a sluší Vám to. Štastná žena je krásná žena
Marie Magdalena Klosová
Je to opravdu profesionální "kousek",milá Danuše.Ještě jednou děkuji.
Alena Tollarová
Ráda bych Danuši Kubátové poděkovala za to, že svou kamerou zachytila atmosféru a nás všechny v akci. Dokument se mi moc líbí a ráda se jím pochlubím svým známým. Tak ještě jednou - díky a posílám pozdrav.
Dagmar Čečivová
Chtěla jsem se zajet na přehlídku podívat, měla jsem pracovní víkend tak mi to nevyšlo,,,,,Díky paní Kubátové jsem vše viděla,,,,skvělé,,,,,,,moc se to povedlo,,,,,atmosféra skvělá, ženy taky,,,,,,
Zuzana Pivcová
Moc pěkné, ráda jsem si celou akci připomněla. Děkuji.
Jana Šenbergerová
Pěkné, jen mě zaráží, proč si padesátnice o sobě myslí, že je seniorka. To mě nenapadlo ještě ani v šedesáti, přestože jsem do třicítky přivedla na svět dvě juniorky a následně byla obdařena i vnoučaty. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...