Tipovací soutěž Wimbledon 2014
vyhrála čtenářka Dagmar Králová
6. 7. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miroslav Štorch
7.7.2014 11:30
Pro zajímavost přidávám link na youtube - kde je video, na kterém vznikají fotografie vítězů Wimbledonu Petry Kvitové a Novaka Djokoviče - ale je to z roku 2011 a vítězové jsou stejní :-) http://www.youtube.com/watch?v=0qnYIHH9zF0
Dagmar Králová
7.7.2014 09:15
Díky za přání, ale hlavní je, že máme výborné mladé tenisty, kteří budou naši malou zemičku úspěšně reprezentovat v mezinárodních soutěžích. Na podzim to bude 4.Grand Slam - US Open a naše úspěšné ženy mohou porazit ve finále Poháru federace Itálii, která vyhrála na antuce v Palermu. Určitě naši pořadatelé zvolí tvrdý povrch, který našim děvčatům vyhovuje. A tak Šafářová a Kvitová nebudou bojovat proti sobě. - Včera mohl klidně těsně vyhrát Federer a vyšel by tip panu Zdeňku Horenskému. Sázkové kanceláře se živí především na překvapivých výsledcích. Když vypadla Halepová v semifinále, tak to čekal málokdo.
Alžběta Müllerová
7.7.2014 06:29
Také se připokuji ke gratulantům.
Gratuluji Petře Kvitové k suverénímu výkonu,Novak Djokovič se nadřel ale své vítězství vybojoval. A v neposlední řadě patří obdiv paní Dagmar Králové k správným tipům.
Jitka Chodorová
6.7.2014 23:33
Gratuluji paní Králové,ale taky Petře Kvitové,sama jsem to přála Lucce Šafářové,ale Petra vyzrála a šokovala celý tenisový svět,v mužském tenise jsem se strefila,ale musím se přiznat,že jsem nakonec fandila
Rogerovi,jeho elegance a slušné vystupování mě docela okouzlilo,a přesto,že fandím Nadalovi,finalisté Wimbledonu mě vzali vítr z plachet.Jen škoda,že neuvidím vítězný tanec Petry a Novaka na vlastní oči.Děkuji ale oběma za neskutečné zážitky,ale díky i Lucce,Barboře i Rogerovi,za tenisový svátek.Díky.
Miroslav Štorch
6.7.2014 21:45
Nenašel jsem žádnou fotografii Petry Kvitové jak tančís Novakem Djokovičem ve Wimbledonu 2011. Ale narazil jsem záznam tance vítězů z roku 1968 Australana Roda Lavera a Američanky Billie Jean Kingové. To je už 46 let za našeho mlada http://www.britishpathe.com/video/wimbledon-finals-3 - dá se to zvětšit na celý monitor. :-)
Hana Šorejsová
6.7.2014 21:13
Mirku, napsal jste to velmi hezky a také spravedlivě vyhodnotil. Patří Vám dík. Paní Dagmar opět gratuluji, a všem ostatním - těším se na další tipování. Asi US Open z Flushing Meadows, ale to je až 25.srpna, všem hezké prázdniny.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA