V Bohumíně otevřeli 
novou lanovou stezku

V Bohumíně otevřeli
novou lanovou stezku

20. 7. 2014

Včera 19.7.2014 se přestřihla páska u nové stavby v Bohumíně. Dvoupatrová lanová stezka v hobby parku poblíž aquacentra, zimního stadionu, fobalového hřiště, golfu a víceučelové sportovní haly doplňuje volnočasové vyžití domácích i návštěvníků.

Samozřejmě je postavena pro děti a mládež, ale i babička s dědečkem vyzkoušeli. Já mám teda příšerný strach z výšek, tak jsem to víceméně přetrpěla, ale dvanáctiletý vnuk byl na mne patřičně hrdý a po mém sešupu dolů tobogánem zvolal: "Kup kulatý sušenky, budu rozdávat medaile!"

 

Staňte se zpravodajem magazínu i60! Pošlete nám tip na kulturní či sportovní událost z vašeho regionu. Napište reportáž nebo glosu o tom, co se děje ve vaší obci či ve městě. Informujte ostatní čtenáře, co probíhá právě u vás! Více info zde.
zábava Zpravodajství z regionů
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Ano, "kývající stupadlo" už jsem taky vyzkoušela
Hana Práglová
Heli,poslední týdny chodím do parku skoro denně.Jeden prvek už je dlouho-u houppaček blízko Lidlu a voli=ry..Už jsem si to i otestovala!!!!!!!
Helenka Vambleki
Ano, Hanko, to už tam budou nainstalované ty cvičící prvky pro nás - jestli půjdeš do parku, je to hned vedle dopravního hřiště - zatím jen tři prázdné plochy ohraničené páskou
Hana Práglová
Jo,po rodinných starostech jsem si to dnes taky přečetla na infu.Asi uděláme akci s našimi seniory a půjdem v září do parku.Co???

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...