Foto

Necháte si poradit? Anebo
se za své tělo stále stydíte…

22. 7. 2014

Tradiční český výrobce prádla, Triola underwear, podniká kroky k tomu, aby ženy nosily správné prádlo, které je nikde netlačí, netahá, nesvírá a naopak, formuje jim pěkný dekolt a siluetu. Dbá na to, aby materiály a střihy nepoškozovaly zdraví a nevyvolávaly například alergie, oděrky či podráždění pokožky. Triola také učí své zákaznice o prádlo vhodným způsobem pečovat, radí například, jak je prát, sušit a uskladňovat.

Základ je správný výběr

Nejdůležitějším krokem ke spokojenosti je výběr a nákup správné podprsenky. Váhající zákaznice najdou pomoc u profesionální stylistky. Mnoho dalších rad k výběru je také v každé prodejně Triola, a to v podobě brožur a letáčků. Řada žen dá na radu a doporučení školeného personálu, který je vždy připraven zákaznicím poradit a vše názorně předvést. Jenže je i dost těch, které se takové konzultace ostýchají.

Na jaře letošního roku Triola u českých žen zjišťovala, do jaké míry jsou ochotné nechat si poradit. Ukázat se například při zkoušení prádla prodavačce, vpustit ji do kabinky, aby jim mohla zkoušené prádlo zhodnotit a na těle lépe upravit – povolit či přitáhnout obvod podprsenky, délku ramínek či poradit „fígle“ při oblékání, zkoušení a nošení.

Z výsledků průzkumu, při kterém bylo osloveno 300 žen, vyplývá, že jen pět procent z nich nakupuje spodní prádlo v zahraniční. Na 72 procent kupuje prádlo ve specializovaných obchodech s prádlem, osm procent v e-shopech, zbytek v textilních obchodech, v supermarketech i u asijských obchodníků.

Nebojte se prodavaček

Dvě třetiny oslovených žen si suverénně myslí, že nosí správnou podprsenku, že mají vhodný střih i velikost. A tedy jsou s ní spokojené.

Většina žen si prádlo před nákupem vždy ráda důkladně vyzkouší (71 %). Háček ovšem je v tom, že si mnohé prádlo v kabince zkoušejí samy. 14 % žen není vůbec zvyklých na přítomnost prodavačky u nákupu! Jen asi třetina zákaznic žádá o asistenci prodejního personálu. A další třetina z dotázaných nechává stát prodavačku za závěsem kabinky pro případ, že potřebuje vyměnit velikost. Ale neukáže se jí, nevpustí ji do kabinky, aby prádlo na ní zhodnotila a upravila.

Možná právě v tom je problém – souvisí s tím, že naše ženy jsou skromné, k sobě a ke své kráse velmi kritické. Mají nízké sebevědomí, stydí se a nechtějí se před prodavačkou odhalovat – a být jenom v prádle. Nebojte se však využít zdvořilou pomoc prodavačky, samozřejmě s velmi citlivým přístupem k vaší intimitě. Odborná rada přispěje k dobrému nákupu zákaznic.

móda Triola
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Valková
Triola je dobrá značka. Jsem ráda, když mi prodavačka odborně poradí. Děkuji za zajímavý článek.
Jana Šenbergerová
Moje zkušenost je taková, že prodavačce především záleží na tom, aby něco prodala. Pokud jsou v prodejnách Trioly prodavačky jiné, mrzí mě, že v okolí, žádná prodejna Trioly není. Pokud se v prádle necítím pohodlně, ani zkušená prodavačka mě nepřesvědčí, abych si takové prádlo koupila. Už se těším, až si budu kupovat plavky od Trioly. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...