Foto

Síla osobnosti

12. 9. 2014

V životě lidském jsou okamžiky, které ho poznamenají na celý život. Můžete stát třeba v němém úžasu nad krásou přírody, její samouzdravovací schopností, vlivem na člověka, ale také nad její křehkostí, kterou mnohdy člověk sám bezohledně naruší.

Nevím, zda v tomto uspěchaném světě mají na sebe lidé dostatek času, aby mohli rozumět jeden druhému, natož aby si mohli předat něco, co tady bude žít jako živý obraz fantastického člověka. Někteří z nás mají tu vzácnou schopnost, že jejich činy tady navždy zůstanou ve vzpomínkách. Říkáme tomuto jevu - síla osobnosti.

Měla jsem tu čest poznat takového člověka a jsem moc ráda, že jsem krev jeho krve.

životní postoj
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miroslava Klementová
Uvažovala jsem o napsání knihy o člověku , který ve mně zanechal tak hlubokou stopu. Na jedné straně mě každý den nutí můj mozek k psaní, na druhé straně mě mé sny a fantazie nabádají k uchování si něčeho tak průzračně čistého jen pro sebe. Je to hrozně rozpolcující a zároveň opojné, jak chvíli vítězí racionalita a chvíli fantazie a snění. Asi budu muset ještě chvíli krystalizovat.
Zuzana Pivcová
Paní Klementová, určitě by bylo pěkné, kdybyste o tom člověku napsala více, pokud si to ovšem nechcete uchovat pouze v sobě.
Marie Magdalena Klosová
Potkáme-li v životě člověka,s kterým si máme co říct,s kterým je nám dobře a kterého toužíme nadále vídat,je to vždy zázrak.Měla-li jste to štěstí,moc Vám to přeji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...