Žrouti popcornu aneb Proč
zase dlouho nepůjdu do kina
18. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
14.1.2015 22:59
Já si ještě pamatuji, že v kině po týdeníku byla přestávka a prodával se nanuk /nebo něco podobného mraženého/, ale to jsem byly ještě malá holka. Později se u bufetu prodávaly pražené oříšky v čokoládě nebo ledovky. Šustění pytlíků také nebyla slast, zvláště v kritické chvíli při detektivce. Ale věřím vám, že to nebylo nic proti chroupání litrů popkornu.A ten nepořádek na zemi! Proč si tento zvyk z Ameriky musíme za každou cenu osvojovat i my? Donedávna popkorn v kině nikdo nepostrádal. Ale když to mají v Americe.... Pak že člověk nepochází z opice.
Helenka Vambleki
19.9.2014 06:34
Pane Horáčku, vystihl jste to přesně. Taky jsem byla jen jednou jedinkrát s vnukem na Době ledové a naštěstí jsem ty lístky neplatila já, tak mne to nemuselo tak moc mrzet, ale jsem z multikina na dlouho vyléčená
Jana Slavíková
18.9.2014 07:33
Do kina chodím jen zřídka i kvůli výši vstupného. Naposledy na muzikálu Bídnici s Hugh Jackmanem, hlediště bylo poloprázdné a místo křoupání napětím nedýchalo.
Marie Magdalena Klosová
17.9.2014 22:33
No....ti chřupači chodí většinou na jiné filmy než já.Spíš mě zarazilo,že jich bylo tolik na Století M.Zikmunda.Na to bych je neodhadovala.
Lidmila Nejedlá
17.9.2014 22:25
To je dobře, paní Magdaleno. U vás chodí do kina určitě kultivovaní lidé. Nevrlo bydlí jinde.
Marie Magdalena Klosová
17.9.2014 22:17
Panu Horáčkovi tuto zkušenost nezávidím,bohužel je to tak.Nicméně mám většinou dobrou zkušenost.Chodíme do
Cinestaru v Ostravě poměrně dost často,většinou na filmy,které navštěvují "chřoupači"jen zřídka.Někdy tam není ani dost těch""normálních".Včera jsme byli s vnukem
na SvěrákovyTři bratry.Bylo nás tam asi 20.Nikdo nechroustal,ani jinak nerušil.Je to moc pěkné!!!Doporučuji:
Zuzana Pivcová
17.9.2014 20:23
Zřejmě Vás inspirovalo, na co si stěžují někteří zhýčkaní turisté po návratu z dovolené. Tohle je asi trochu jiná situace. Tak příjemné chroupání.
Jakub Nevrlo
17.9.2014 20:07
Připadá mi zvláštní, že Vám nevadí, že plátno je moc velké, případně že je v kině tma. Důrazně navrhuji sepsání petice!!!
Zuzana Pivcová
17.9.2014 19:44
Přiznám se, že v posledních letech do kina nechodím vůbec, neboť mě odrazuje nejen většina filmů, ale především právě uvolněné prostředí. Když si vzpomenu, jak kdysi, když někdo začal šustit s papírkem při rozbalování bonbónu, všichni kolem se na něj pohoršeně otáčeli, nechce se mi věřit, kam společenská úroveň klesla. V divadle k chroupání a srkání naštěstí ještě nedochází a před představením (alespoň ve známých divadlech v Praze) zdvořilý hlas požádá dvojjazyčně i o vypnutí mobilních telefonů. Divadelní návštěvníci jsou přece jen trochu jiní.
Vladka Steinová
17.9.2014 18:52
Dobrý večer, díky p.T.Horáčkovi za tento příspěvek a skutečně věrohodný zážitek.Jsem filmolog, moc se o filmy zajímám i dost vím, milovala jsem kino Lucerna na Václ.n. které je z r. 1909, nebo kino Kosmos Praha 4,které je zrušené, apod. Dnes už nic není tak, jako dříve,návštěva kina je dnes něco otřesného.Vstupenky drahé a chování diváků neúnosné. Zvonící mobily,pazvuky a neklid.Něco podobného, co popisuje pan T Horáček, jsem zažila na Smíchově v kině Cinema.Raději kupuji DVD a přehrávám doma.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA