Videosoutěž: agility v sedmdesáti

Videosoutěž: agility v sedmdesáti

27. 9. 2014

Ráda bych přispěla svými videi do soutěže. I když nezaujmou, určitě pobaví. Letos mi bude sedmdesát let, donedávna jsem dělala závodně kynologický sport - agility. Se svým pejskem Bertíkem jsme patřili k nejstarším týmům. Tedy, já seniorka, Bertík šestiletý.

Posílám hned dvě videa:

1. video - Závody Agility v Probluzi, jednoznačné vítězství. Je to závod plný adrenalinu, náročný na dobrou kondičku psa a hlavně pánečka.  Tým musí v co nejkratším čase a bezchybně zvládnout parkur, nesmí splést pořadí překážek  (to je většinou u pánečků problém).

 

2. video - Součástí výcviku agility je i účast na soustředění.Tam, krom zdokonalování práce na parkuru, probíhá soutěž - týmové hry, soutěž masek apod.Na  jednom soustředění ve Cvikově, byla poslední den vyhlášená soutěž - MISS AGILITY.  (rozhovor, promenáda se psem a volná disciplína). Jelikož si dokážu udělat legraci i ze sebe samé, převlékla jsem se a výsledek vidíte....Volná disciplína rozesmála všechny účastníky tábora...a o tom to je.

 

Obě videa natáčela kamarádka ze cvičáku.

 

Děláte ve svém věku něco, co by vám mohli závidět lidé o generaci mladší? Provozujete koníčky jako za mlada? Ukažte mlaďochům, co umíte a natočte to! Zúčastněte se videosoutěže na téma "Tahle země není jenom pro mladý" a vyhrajte tablet! Více informací a pravidla soutěže najdete zde.

Videosoutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Plachá
Svůj hlas dávám paní Evě Mužíkové s Bertíkem. Dnes jsem se přišla na videa opět kouknout♥
Hana Rypáčková
Svůj hlas dávám Evě Mužíkové s Bertíkem.Takovou dvojku je zážitek sledovat. Jak jsou sehraní, jak si rozumí, láska z nich vyzařuje.Pobaví, pohladí po duši, je příkladem pro ostatní.
Marie Foltýnová
Evička a její Bertík jsou jedničky jako vždy.Jsou mými favority a dávám jim svůj hlas.
steven Chyla
Video pí.Mužíkové mne potěšilo,pobavilo a musím obdivovat nejen jejího Bertíka ale i její vitalitu.Dávám jí svůj hlas a přeji úspěch...
Zdena Haertlová
Evička je rozený komik! Znám ji z netu, i osobně, je s ní veliká legrace. Neuvedla, že umí veršovat. Na webu Svět seniorů jsme se spolu vždy pošťuchovaly ve verších a její verše jsou bezkonkurenční. Držím jí palce a věřím, že se na molu projde se svým Bertíkem a že tato nerozlučná dvojka zvítězí!
Jarmila Plachá
Video pí. Evi Mužíkové se mně moc líbí. U jejich videí jsem se pobavila moc....dávám hlasy !!!! Přeji, aby jste soutěž vyhrála!!!
JITKA BEDANOVÁ
Všechna videa jsou super, ale u mne vítězí první video Bertíka se svou "obstarožní" paničkou! Tohle dokázat, to si zaslouží určitě první místo. Já, ač jsem o něco mladší, já bych při tom lítání vypustila duši. Tak držím pěsti! :-D
Marie Vápenková
Zasloužíte si tuto soutěž vyhrát,takhle se dovedou bavit už jen super senioři, jako jsme MY.Svůj hlas dávám jedinně Vám,jste úžasná !! Marie
VANDA Blaškovič
Evičko, všechny body které mám dávám Vašemu 1. videu. Jedinečné !! Jen nevím kde se skutečně hlasuje ?? Zde ??
Zdeňka Vítková
Evo,máme také fenku bígla,ale manžel ji od malička rozmazlil, tak se teď stala jeho drahouškem.Má 12 let, v dřívějšku měla jednou 8 a po druhé 11 štěnat.Všechny jsme je vychovali a dali do správných rukou.A pes je opravdu nejlepší přítel.Ten vás nikdy nezradí,nepomluví a také nic lidově řečeno nevykecá.Ať vám to s Bertíkem dlouho vydrží. Vím, že pejskaři vždy drží při sobě.Nejen s videem jste moje favoritka !!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...