Moje vernisáž fotografií: Lodě

Moje vernisáž fotografií: Lodě

5. 10. 2014

Jachty, parníky, trajekty, plachetnice, veslice, bárky. Už od dětství mě fascinoval svět plavidel, tedy čehokoli, co se houpe či sedí na vodní hladině. Rád jsem si hrával s lodičkami při koupání ve vaně, dodnes závidím dětem, které prohánějí po rybníku své škunery na dálkové ovládání a dokážu se hodiny procházet po přístavech, které navštěvujeme o dovolených.

Jednu z těch nejkrásnějších dovolených jsem prožil s přáteli právě na jachtě, kdy jsme se týden plavili kolem chorvatských Kornatů. Celý den na lodi, anebo ve vodě. Nádhera.

Dokonce jsem si dělal i kapitánské zkoušky, abych mohl někdy usednout ke kormidlu. Sen o vlastní jachtě jsem už sice dosnil, ale je-li možnost plout lodí, ať už na moři, po jezeře či po řece, vždy ji využiji.

Svou lásku k lodím občas zachytím i fotoaparátem. A tak přijměte, prosím, pozvání na mou vernisáž fotografií s jednoduchým názvem „Lodě“.

vernisáž
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miluše Převrátilová
Moc hezké, i já mám ráda lodě a přístavy, kamkoli přijedu, moje první kroky vedou k vodě a do přístavů :-)
Marie Bartošová
Moc pěkné fotky, příjemné téma. Divák hned pocítí komplex suchozemce. Ještě že aspoň k té Berounce není tak daleko :))
Zuzana Pivcová
Mám také ráda lodě, rybářské loďky, výletní parníčky i zaoceánské parníky, v souvislosti s nimi se ve mně vždy ozývá jakési věčné volání dálek. Jako holka jsem potají vlezla do nějaké rybářské loďky u břehu Vltavy a tam se houpala s pocitem, že někam pluju. Jako dospělá jsem na Kosu chodila každý den po večeři na opuštěnou pláž kus za hotelem a tam čekala na rozsvícený obrovský parník, který denně plul ve stejnou dobu kolem. Máš parádní obrázky.
Jana Šenbergerová
Honzo, coby suchozemec máte moc zajímavého koníčka. Na i60 jsme na "stejné lodi" se správným mužem u kormidla.
Alena Vávrová
Až nyní jsem zjistila, že byl autor vernisáže "Lodě" již odtajněn. Tak to musím pochválit. Lodě a voda, to patří k sobě, ať je to parník, jachta, nebo kajak, nebo pramička, do které už teče. Líbí!
Jaroslava Handlová
Lodě, ty mě také berou dost hodně. Teď navíc vidím, že celá tato loď i60 je řízena správným kapitánem. Jen každý z nás zde miluje jiný "svůj přístav". Galerie lodí krásná, bezva soutěž.
Jana Morávková
Dobrý den, nahrála jsem fotografie a napsala text na téma Moje vernisáž, ale nevím, jak se přihlásit do soutěže. Prosím poraďte mi.
Soňa Prachfeldová
MOc hezké pane kapitáne!
Olga Štolbová
Lodě - moc hezké, škoda, že jste schovali autora.
Eva Balúchová
To jste vymysleli pěknou soutěž.Já sice nefotím,ale těším se na fotky ostatních.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...