Moje vernisáž:
Voda a nebe

Moje vernisáž:
Voda a nebe

15. 10. 2014

Srdečně vás zvu na moji vernisáž fotografií VODA A NEBE na webové stránky www.i60.cz. Můžete se pokochat pohledem na fotografie i dalších  amatérských fotografů.

S názvem Kulinářský kalendářKytičky kolem násPozvánka na špacírku, Kořenecká krása, Voda má, voda máFontány, kašny a vodotrysky u násMáchovo jezero  má láska, ObcologieNaše zlatíčka, milujeme je, Jeden den v životě České republiky, Hřbitovní kvítí, Můj domov jižní Morava, Moje láska a chlouba, Děti za zrcadlem. Další vernisáže  amatérských fotografů budou následovat až do 31 října. Budete mile překvapeni jak to amatérským fotografům krásně fotí.

Pro svoji vernisáž jsem si vybrala rybníky a oblohu. Vyrůstala jsem u 3 rybníků a láska k vodním plochám mě láká stále. Ráda pozoruju zrcadlení mraků a stromů na vodní hladině, na obloze zas miluji, jak je každý východ slunce krásný a pokaždé jiný.

 

Vernisáž fotografií je nová soutěž magazínu i60 o zahradní gril společnosti Mountfield. Sestavte ze svých snímků výstavu fotografií na vámi zvolené téma a pozvěte své přátele na vernisáž. Pravidla soutěže najdete zde.
vernisáž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miloslav Sobek
Krásné zrcadlení.
Soňa Prachfeldová
Růženko, líbezná krása, člověka zahřeje u srdce, jak obyčejná místa jsou tak kouzelná, s láskou jste fotila !
Zoja Sedláčková
Hezká procházka po Hané. Povedlo se Ti, Růži.
Olga Štolbová
Růženko, nesmírná krása a úžasný námět. Voda, nebe, příroda, komu by se to nelíbilo. Já dávám 1*
Růžena Antlová
První fotka je pohled od mého domu v Konici ke hřbitovu kde za hřbitovní kapličkou vychází slunce. Druhá fotka je rybník v Konici s vykukující střechou kde jsem prožila svoje mládí. Fotky mraků jsou foceny všechny v okolí našeho domku.Další rybníky jsou foceny u Hirtova mlýna v obci Dzbel, Skřípov a pod obcí Dzbel soukr. rybníčky pod lesem
Marie Bartošová
Hezké. Stejně je u nás krásně! Ráda bych věděla, kde je to nafoceno.
Dana Kolářová
Kouzelné náladovky. Nebe, voda, ráj.
VANDA Blaškovič
Před bouří, rozkvetlý strom, červánky...krásné ! Hromy a blesky mi jdou po zádech ! Děkuji Vám Růžičko..:) Vanda.
Milada Salajková
Co " íčkař" to fotograf. Co fotograf, to obdivovatel vody. Čista voda, čisté nebe. To je to, co potřebují lidé pro život. Nádhera !!!
Alena Vávrová
Tvoje vernisáž, Růženko, je dalším důkazem toho, co všecko máme společné. Moje fotky znáš, tak víš i o mém umanutí krásou oblohy...Máme to zkrátka všecko stejně. Moc hezké fotky jsi vybrala.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...