Moje vernisáž fotografií:
Na tváři mě lechtá babí léto
16. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
19.10.2014 17:44
Pokud to není v rozporu s pravidly,tak nevím proč by paní Miluše nemohla fotky upravit.Hlavně,že jsou její a nejsou stažené z internetu.
Mě se fotky paní Převrátilové líbí i ve vernisáži i ve Foto dne.
Miluše Převrátilová
18.10.2014 10:48
Krásnou slunečnou sobotu Vám všem přeji a ještě jednou děkuji za zájem. Milá paní Tollarová, skutečnost, že některé fotografie jsou obracené, není v žádném případě na závadu, byl to můj záměr a není to v rozporu s žádnými pravidly, ostatně jsem napsala, že jsou minimálně upravené, tím jsem především odpovídala na dotaz Vandy B., zda byl přidán jas, barva atd.
Alena Tollarová
17.10.2014 19:57
Vážně nejsou upravené? Mně uchvátila fotografie louže se zábradlím. Než jsem si uvědomila, že odraz ve vodě by přece měl být vzhůru nohama, jak je to na úvodní fotografii.
Soňa Prachfeldová
17.10.2014 13:01
Praha je nevyčerpatelný zdroj krásy a Vy jste vykouzlila citlivě a nádherně fotky - super !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA