Vernisáž fotografií: Pálava,
je moje srdeční záležitost

Vernisáž fotografií: Pálava,
je moje srdeční záležitost

19. 10. 2014

Jižní Morava a zejména krajina pod Pavlovskými vrchy má svoje osobité kouzlo. Kdo jednou okusí malebné svahy s vinohrady nebo divuplné pohledy z břehů Novomlýnských nádrží, vrací se rád na tyto místa.

Sklenky burčáku i vína dodávají životadárnou energii pro celé následující týdny. A když síla dochází, je čas vytáhnout nějakou tu lahvinku a zavzpomínat při číši bílého či červeného na chvilky s přáteli na Pálavě strávenými.

Tož nechme sentiment stranou a potěšme se několika snímky. 

vernisáž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Moc hezká vernisáž a sympatičtí milí lidé, tak na zdraví ! Mám moc ráda Moravu a její nářečí - super!
Růžena Antlová
Tož na zdraví ! Pálavu jsem viděla jen z dálky a musí tam být krásně . Ve víně je pravda a pravda je také to že fotečky jsou skvělé !
Zdeňka Vítková
Zdravím čerstvě zaregistrovaného čtenáře, který se s radostí pustil do vernisáže. Gratuluji !
Anna Potůčková
Pálava je moc krásny kraj. Jako mladá dívka jsem tam byla s mládeží na zájezdě, kde jsme si to užívali. Navštívili jsme i vinné sklípky. Fotky jsou moc hezké a také si myslím, že do těchto soutěží by neměly být upravované. Každé místo v tomto kraji má své kouzlo. At už je to Mikulov nebo Lednice či jiné místo tohoto malebného kraje
Alena Vávrová
Také se řadím mezi milovníky Jižní Moravy, ač jmenovitě Pálavu osobně prozkoumanou nemám, byla jsem kdysi jen v Lednici. I když hodně znám z vyprávění a fotografií dětí, které tam byly na dovolených. Vlastně jsme nesčetněkrát projížděli "na dostřel", když jsme v Hustopečích zamířili na Brumovice a Krumvíř, kam jsme jezdili k přátelům pomáhat při vinobraní. Moc ráda na to vzpomínám. Snímky svou rozmanitostí velice dobře vystihují tento kraj. Určitě také - "Na zdraví!" :-)
Eva Mužíková
Tento kraj, jako mnoho dalších díky dřívější vazbě na svá zvířátka neznám. Vidět vinici obtěžkanou hrozny, to musí být nádhera. Snad se mi to ještě někdy poštěstí ??? Díky za krásné obrázky.
Milada Salajková
Zdravím pane Jiří, vítám milovníky Jižní Moravy, zvláště Pálavy. Klobouk dolů před fotkami, které ukazují krásu naší země i bez počítačových úprav. Myslím,že takové úpravy neměly být do této soutěže dány.
Jana Šenbergerová
Další krásné místo v naší zemi. Kouzelný kraj, výborné víno. A teplo, teplo, teplo od jara až do zimy. Loni zjara jsme strávili krásný wellness víkend v hotelu Iris v Pavlově. Před lety jsem těmito končinami putovala s kolegy. Díky za připomenutí! :-)
Olga Štolbová
Také kraj okolo Pálavy neznám, ale někdy bych se tam ráda vydala, třeba do sklípku na vínko....Možná i60 setkání ???
Hana Rypáčková
Znojmo, Břeclav,Vranov, Mikulov- nádherný kus země! Na Svatý Kopeček...Vracíme se tam rádi...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.