Dnes na Turnaji mistrů:
Berdych jde proti Čiličovi

Dnes na Turnaji mistrů:
Berdych jde proti Čiličovi

12. 11. 2014

Včerejší den na Turnaji mistrů začal odpoledním duelem Federer:Nišikori. Držitel šesti trofejí Turnaje mistrů Roger Federer porazil Japonce Nišikoriho poměrně hladce 6:3 a 6:2. Příblížil se postupu do semifiánále turnaje, když jako jediný ze skupiny B získal zatím 2 body. Roger především skvěle servíroval, dal sedm es.

Ve druhém zápasu večer se utkali Andy Murray a Milos Raonic. Zápas byl velmi vyrovnaný, nakonec Andy porazil Raonice v setech 6:3 a 7:5 a získal první bod. Takže pořadí je: Fedrerer 2 body, Murray 1 bod, Nišikori 1 bod, Raonic 0 bodů.

Dnes nás čekají zápasy skupiny A. Tomáš Berdych v odpoledním duelu vyzve Marina Čiliče. Oba poražení budou chtít vyhrát, jen vítěz budoe moci pomýšlet na postup ze skupiny. Bude to zajímavé. Ve večerním duelu se pak světová jednička Novak Djokovič střetne se Stanem Wawrinkou, který porazil hladce v úvodním duelu Tomáše Berdycha a má tedy stejně jako Novak Djokovič jeden bod.

Teprve zítřejší poslední duely jednotlivých skupin ukáží, kteří hráči postoupí do semifinále Turnaje mistrů v Londýně. Sledujte, fanděte a také tipujte v tipovačce i60 zde. Sportu zdar a tenisu obzvláště!

tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...