Fotogalerie: Život v zahradě

Fotogalerie: Život v zahradě

8. 12. 2014

Dovolte mi začít mou Fotogalerii trochu oklikou. Na našem portálu se podílí spousta lidí. Hlavní slovo a samozřejmě hlavní tíhu práce při tvorbě a údržbě portálu má, takříkajíc na hřbetě, redakce. My, zaregistrovaní příznivci, se podílíme v různých soutěžích, diskuzích u článků a také posíláním vlastních článků, veršů, fotografií a diskoték se svou oblíbenou hudbou.

Protože do Diskoték jsme se zapojili zatím jenom tři, chci tímto pozvat i další, aby nám představili hudbu, kterou mají rádi. Sám jsem z toho měl obavy, ale podle ohlasů jsem nezůstal o mnoho pozadu za svými kolegy.

A teď už se vracím k názvu a hlavnímu tématu článku. Jak už jsem napsal na chatu Foto dne, když vyjde nový snímek Foto dne, tak se většinou podívám do profilu autora, abych si prohlédl i další jeho fotky. Ale ne všichni si troufnou poslat fotky do soutěže a tak hodně fotek zůstane ukryto v profilech nebo v PC. Byl to i můj případ. Před časem jsem sebral odvahu a posílal fotky do galerie jednoho obchodu s fototechnikou. Byl jsem mile překvapen, když několik mých snímků tehdy zveřejnili na podporu prodeje mnou zakoupeného objektivu. Většinou je to způsobené nedostatkem sebedůvěry a přehnanou autocenzurou. Ale uvědomme si, že ty fotky jsme udělali a uložili v PC, protože se nám líbí a něco nám říkají, a neusilujeme o získání ceny World Press Photo. Proto nečekejme, jestli redakce vyhlásí novou Vernisáž. Ti mají dost starostí s tím, aby nám připravili příjemné prostředí pro naše setkávání. Můžeme je potěšit vlastní iniciativou. A tak jako na Diskotéce, podílet se i na nesoutěžní Fotogalerii.

Proto jdu jako první se svou kůží na trh a nabízím pohled na to, co nám žije na zahradě.

fotografie fotografování
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.