Sportovní nadílka pro rok 2015

Sportovní nadílka pro rok 2015

26. 12. 2014

Na dveře už klepe nový rok a my se těšíme, jaká překvapení nás čekají  na poli sportu. Fanoušci se mohou těšit, protože sportovní nadílka bude tento rok opravdu velká.

Už v lednu začínají klasické zimní sporty - Turné čtyř můstků  (28.12. Oberstdorf, následují Ga-Pa, Innsbruck, Bischhofshofen).  Naši skokané byli nominováni ve složení Roman Koudelka, Jan Matura, Jakub Janda a Antonín Hájek. Pak jsou na pořadu ve stejných termínech severské kombinace, sjezdové lyžování, ale i biatlon a běh na lyžích - Tour de ski. Vždy je to prima podívaná. Pokud už aktivně nelyžujeme.

Ve stejných termínech na druhé straně zeměkoule v Austrálii začíná pohodový turnaj Hopman Cup v Perthu, o kterém jsem již psala, a hned po něm se budeme těšit na první grandslamový tenisový turnaj v Melbourne Australian Open. To se možná i budeme těšit na Tipovačku, do které se postupem času zapojili příznivci sportu. To je teprve leden a počátek roku.

Pak začnou opět fotbalové duely v kvalifikaci na Mistrovství Evropy v roce 2016 ve Francii, první duely se odehrají již na konci března. Pokud jste nezapomněli, tak česká fotbalová reprezentace se po dlouhé době probojovala ve skupině A na první místo s 12 body, před Islandem s 9 body a Nizozemskem se 6 body. V sobotu 28. března odehraje první zápas s Lotyššskem doma.

Ovšem na počátku května nás čeká Mistrovství světa v ledním hokeji 1.-17. května, které se letos koná opět po deseti letech v České republice. Zápasy se budou hrát v Praze a Ostravě a je to v pořadí 79.mistrovství světa v ledním hokeji. MS se zúčastní 16 týmů a odehraje se 64 zápasů. Ve skupině A hraje Česko, Švédsko, Švýcarsko, Francie, Rakousko, Německo, Kanada, Lotyšsko.Takže opravdu se máme na co těšit. O druhé půli roku si napíšeme až později.

Všem vám přeji pěkné sportovní zážitky, prima fandění a těšení se na Tipovačku, kterou umožňuje redakce i60, s jejím sportovním poradcem Miroslavem Štorchem.

Sportu zdar!

sport
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.