Můj nejsilnější zážitek roku:
nečekaně splněné přání

Můj nejsilnější zážitek roku:
nečekaně splněné přání

1. 1. 2015

Když jsem se ráno vypravovala na tradiční silvestrovský výšlap, netušila jsem, že se mě dnes splní jedno z mých přání, které jsem vyřkla (napsala) v jedné diskuzi na i60.

Sešlo se nás kolem stovky a jak to na podobných výšlapech bývá, skupina se roztrhá a každý si jde podle svých možností.

Já chodím nejraději sama, ale musím mít vpředu na dohled a za sebou na dohled kamarády. To si pak v pohodě vyšlapuji, čistím si hlavu a třídím myšlenky.

Najednou ze stráně slyším takové divné zvuky jak kdyby byla vichřice. Ale bylo úplné bezvětří. Tak jsem si myslela, že snad někdo kácí stromy. Stála jsem jak přimražená a vůbec netušila, co se děje. A už vidím, jak se ze stráně řítí divoké prase, za ním druhé, třetí......stála jsem a jenom počítala, bylo jich 15 a běžela 5 metrů ode mne. Byl to takový fofr, že jsem se ani nestačila bát. Z celé skupiny jsme je viděli jenom tři.

Přála jsem si vidět divoké prase v přírodě, ale z bezpečné vzdálenosti. Tak dnes se mi to splnilo a jsem ráda, že jsem byla ve správný okamžik na správném místě.

A to přeji i všem čtenářům i60.


Co jste zajímavého zažili v letošním roce? Byli jste svědky nějaké vtipné příhody? Prožili jste nějaké osudové setkání či situaci? Popište váš nejsilnější zážitek roku 2014 formou příběhu či jiného literárního útvaru. Autor nejlepšího soutěžního příspěvku získá mobilní telefon. Více informací najdete zde.
Zážitek roku 2014
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.