Můj nejsilnější zážitek roku:
nečekaně splněné přání

Můj nejsilnější zážitek roku:
nečekaně splněné přání

1. 1. 2015

Když jsem se ráno vypravovala na tradiční silvestrovský výšlap, netušila jsem, že se mě dnes splní jedno z mých přání, které jsem vyřkla (napsala) v jedné diskuzi na i60.

Sešlo se nás kolem stovky a jak to na podobných výšlapech bývá, skupina se roztrhá a každý si jde podle svých možností.

Já chodím nejraději sama, ale musím mít vpředu na dohled a za sebou na dohled kamarády. To si pak v pohodě vyšlapuji, čistím si hlavu a třídím myšlenky.

Najednou ze stráně slyším takové divné zvuky jak kdyby byla vichřice. Ale bylo úplné bezvětří. Tak jsem si myslela, že snad někdo kácí stromy. Stála jsem jak přimražená a vůbec netušila, co se děje. A už vidím, jak se ze stráně řítí divoké prase, za ním druhé, třetí......stála jsem a jenom počítala, bylo jich 15 a běžela 5 metrů ode mne. Byl to takový fofr, že jsem se ani nestačila bát. Z celé skupiny jsme je viděli jenom tři.

Přála jsem si vidět divoké prase v přírodě, ale z bezpečné vzdálenosti. Tak dnes se mi to splnilo a jsem ráda, že jsem byla ve správný okamžik na správném místě.

A to přeji i všem čtenářům i60.


Co jste zajímavého zažili v letošním roce? Byli jste svědky nějaké vtipné příhody? Prožili jste nějaké osudové setkání či situaci? Popište váš nejsilnější zážitek roku 2014 formou příběhu či jiného literárního útvaru. Autor nejlepšího soutěžního příspěvku získá mobilní telefon. Více informací najdete zde.
Zážitek roku 2014
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Také čtu již dlouho po vydání, možná jsem na íčku v tu dobu ještě nebyla. Tedy, já mám z divočáků obrovský respekt, za což může náš tatínek. Jako malí jsme bydleli v domku, kde hned za ním začínaly hluboké lesy Podbezdězí. Nedaleko bylo místo zvané Pod duby. A tam chodívali divočáci na žaludy. A když jsme jako děti "landaly" do tmy, tatínek nás strašil, že nás divočáci naberou na klencáky. U mne 100% a doživotní účinek!
Eliška Murasová
Tak mi nedalo a taky jsem si přečetla. Na Hukvaldech lze vidět beze strachu úplné zblízka za ohradou v oboře. Ale u hradu, když začlo praskání a funění, tak mi do smíchu nebylo, honem pryč...
Elena Valeriánová
Děkuji za to, že se potkávám jen se srnkami a zajíci. Na divočáky jsem ještě, díky bohu, nenarazila. Ale teď se chechtám nad komentáři. Evi i po letech zajímavé pocpčteníčko.
Alena Várošová
Tak to se mi Evi ještě nepoštěstilo,protože nerada chodím,raději jezdím na kole.Na hřiby chodím,ale takový zážitek,to je teda nadělení.Nevím co bych já dělala kdyby se přiblížily.Asi bych se radostí,že je vidím podělala.
Alena Tollarová
Asi budu dělat oči na obě strany, protože bych ráda ochutnala od obého.
Libuše Křapová
Ali, co svíčková, ale tajemník se šípkovou...
Eva Balúchová
Hani,to máte nějaké špatné myslivce.Tajemníka se nedivím,ale losa a krávu??? :-))
Alena Tollarová
Ze kterého asi byla nejlepší svíčková?
Hana Rypáčková
U nás se často myslivci pletou .Zastřelili krávu, losa a tajemníka .
Eva Balúchová
Ještě doplním.Dnes jsem mluvila s myslivcem a v tom revíru, co jsme se pohybovali,byl den předtím hon.A zastřelili tam 35 divočáků! Tak teď nevím jestli mě má mrzet,že jsem jich neviděla 50? Ba ne,jsem vděčná,že jsem jich viděla 15 a oni neviděli mne. :-))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...