Podávat můžeme s bramborovým pyré (brambory vaříme s mrkví a rozmixujeme s trochou mléka a másla), doporučuji k tomu salát z červené řepy nebo z čerstvé zeleniny.
Karbanátky z cizrny a pyré
20. 1. 2015Co takhle dát si cizrnové karbanátky? Jejich příprava není složitá, chutnají velmi dobře a jsou zdravé!
Budete potřebovat:
suchou cizrnu (0,5 kg namočit na noc a ráno zcedit a rozmixovat
1 cibule
3-5 stroužků česneku
2 lžíce nasekané zelené natě (petržel, celer, pažitka, podle chuti koriandr)
až 2 lžíce hl. mouky (aby se to slepilo)
majoránka, oregano, mletý kmín,sůl , špetka pepře (podle toho, jak kdo koření a solí)
Postup:
Z rozmixované cizrny a dalších ingrediencí vytvoříme mícháním hmotu, ze které uhněteme karbenátky, obalíme v trojobalu a smažíme na dobrém oleji alespoň 6 minut do zlatova.
Podávat můžeme s bramborovým pyré (brambory vaříme s mrkví a rozmixujeme s trochou mléka a másla), doporučuji k tomu salát z červené řepy nebo z čerstvé zeleniny.
Podávat můžeme s bramborovým pyré (brambory vaříme s mrkví a rozmixujeme s trochou mléka a másla), doporučuji k tomu salát z červené řepy nebo z čerstvé zeleniny.
Zpět na homepage
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Chystáte se letos na dovolenou do zahraničí?
Možná ano, zatím si vybírám vhodnou destinaci
Spíše ne, už se na zájezd do zahraničí necítím
Rozhodně ne (ze zdravotních či finančních důvodů)