Houbové karbanátky

Houbové karbanátky

25. 8. 2012

Když se houbařská sezona vydaří a houby rostou a rostou a my máme nasušeno, zamraženo i zavařeno, přemýšlíte o receptu, který ještě neznáte? Vyzkoušejte bezmasé karbanátky.

Ingredience

houby
houska
mléko
strouhanka
vejce
třený česnek
pepř a sůl

Postup

Houby očistíme a udusíme na cibulce a tuku. Housku namočíme v mléce a vymačkanou smícháme současně s přibližně stejným množstvím strouhanky, utřeným česnekem s hubami. Přidáme vejce, utřený česnek, pepř a sůl. Uhněteme těsto a necháme 15 minut odležet. Vytvarujeme karbanátky a obalené v mouce nebo ve strouhance z obou stran osmažíme. A je to mňamka. Přílohu zvolíme dle chuti.

Dobrou chuť!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.